Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezolucija o Šešelju
Povratak na članak

Vuk Drašković: Kada se slegnu strasti, većini europskih zastupnika će biti neugodno

Ima ih koji drže kako je Hrvatska pokrenula lavinu protiv Srbije i Šešelja samo zbog političkih razloga jer se približavaju predsjednički, a za godinu dana i parlamentarni, ali ne objašnjavaju kojoj političkoj opciji koristi zahladnjenje odnosa Zagreba i Beograda kojemu je Šešelj bio uzrok ili povod.

Komentari 44

Avatar skynet
skynet
09:28 29.11.2014.

Profesore Simiću pogledajte video materijale mamlazovih javnih istupa 90ih gdje širi govor mržnje i poziva na rat, pa onda filozofirajte čiji je on proizvod. Ali vi to jako dobro znate samo se pravite grbavi kao i cijela Srbija.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:06 29.11.2014.

"Vlada R. Srbije oštro osuđuje govor mržnje i huškanje na nasilje. Nemamo nikakvih pretenzija prema teritoriju R.H. Stavovi g. Šešelja za nas su neprihvatljivi." --- ovo su tri rečenice koje bi sve riješile. Ali to je nemoguća misija. ... To nećete čuti iz usta srbijanskih političara... Dva su razloga: 1) narod bi ih "razapeo" kao izdajnike. 2) oni se U SVEMU SLAŽU s budalastim šešeljem, zato i ne reagiraju. ... prema tome, ne treba gajiti iluzije... Dobra strana svega ovoga jest što je srbija sama dokazala svima, pa i "našima" ono na što domoljubi stalno upozoravaju... srbija NIJE demokratska država, četništvo je glavno obilježje njihovih državnih struktura!

VL
L0
luena 01
12:37 29.11.2014.

Jednom pretenzije uvijek pretenzije i zelja velike srbije.... Sto je ovaj izgovorio glasno podrzavan od dvije -tri tisuce cetnika na doceku to isto misle Vucic i Nikolic samo sto ne izgovaraju glasno... U ovom slucaju je vuk isti kakv je bio nit je promjenio cud nit dlaku.... Onaj pod stolom i onaj za stolom su isti,ne vjeruj im ni kad ti poklone nose... Srbija i Srpski politicari ce imat tesku ulogu dokazat da ne misle kao Seselj...

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
14:00 29.11.2014.

BTW, sretan Dan Republike!!!

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:42 29.11.2014.

svaki narod u EU ima svoje extremiste i svoje probleme, ali izgleda da čedosi misle da su oni nešto posebno...ne shvaćaju da pred zakonom nisu ni manje ni više od ostalih extremista i ekspanzionista... teritorijalne pretenzije prema Hrvatskoj ne smije imati NITKO: ni Slovenci ni Talijani ni Mađari ni Turci...i točka

VL
MA
marsovac
02:55 30.11.2014.

samo priglup. sljep, i njih par misle dobro o srbiji i srbima. Oni svakim danom pokazuju tko i sto su, oni su bili takvi i ostat ce takvi. A kada cute, to onda nije znak da razmisljaju nego si zele ono sto su oduvijek naumili......Poslije drugog svijetskog rata u evropi su samo dva naroda vodila/vode osvajacki rat, Srbi i Rusi.

VL
BG
BG
12:09 29.11.2014.

vlada republike Srbije po prvi put u poslednje vreme radi malo preciznije i nije nestabilna koliko god zamerki da imamo na nju. ima mnogo faktora zbog kojih Srbija smeta Evropi posebno sada kada se vidi ozbiljnost i ne nasedanje na provokacije tipa Rama, siptari, dron i td... pa su se genijalci setili da izvuku Seselja kao keca iz rukava ne bi li destabilizovali Srbiju. Medjutim, Seselj kod nas da gotovo i nije zastupljen u medijima, pa su evropski pametnjakovoci resili da preko vase jadne vlade izdignu Seselja na neki bitan nivo. kod vas nema dana da nema clanka nekog pompeznog o Seselju. malo cudno zar ne? kakvo crno menjanje granica ? Seselj je takve izjave davao u Hagu pa sto su ga onda stvarno pustili? ako je tamo mogao da prodje nekaznjeno, kakve sada mi imamo veze sa tim?

VL
Avatar matalan
matalan
18:20 29.11.2014.

žalosno je kad luđak razotkriva luđačku politiku koja dominira zadnjih 100 godina na ovim područjima, vjerujem ta su ova vremena terminalna faza i za luđaka i tu cincarsku politiku osvajanja tuđeg..

VL
WC
wolf_cro
13:37 29.11.2014.

Europskim zatsupnicima će biti neugodno??? Koje li sprdačine od izjave. Neugodno bi im bilo da nisu reagirali, jer još mnogi od njih trpe sramotu poznatu kao Srebrenica. A da je Hrvate strah, ha-ha. Radi se o nedopuštanju drskosti koju Srbija prezentira upornim odbijanjem da se distanciraju od ovog ideologa zla. A i kako bi kad s njim intimno dijele sve stavove. A ako misle da ih se bojimo, pa neka pokušaju nešto. Ovaj put imat ću više od M-48 i 23 metka, kao i ostali koji smo i tako naoružani zaustavili agresiju.

VL
RI
ribar110
15:10 29.11.2014.

Rekli bi moji stari kojih vise nema:"lipo mu brada stoji"

VL
Avatar Chicha
Chicha
13:04 29.11.2014.

"Zagrebački politički analitičar" Žarko Puhovski je preterano eksponiran u medijima, njegove izjave bi navodno trebale da imaju odredjenu tezinu izuzev cinjenice da je provaljen i da dokazano radi za hazarsku elitu iz Londona.

VL
SO
Sos
13:03 30.11.2014.

Puhovski? Tko je taj HRVAT? Sto on uopce ima sa Hrvatskom tko mu daje za pravo da on nesto komentira u ime lijepe nase !!!!Obicni jugonestalgicar antihrvat

VL
TH
thekurcula
21:19 29.11.2014.

"Žarko Puhovski za beogradski Blic kaže kako je najveći problem u slučaju Šešelj što "on krši srpske zakone i prolazi nekažnjeno". - On koristi govor mržnje i zagovara nasilno mijenjanje granice s Hrvatskom." Ja mislim da se Šešelj tu samosamo nadovezuje na politiku Franje Tužmana, i HDZ-a iz 90-ih godina kad su oni, ne samo zagovarali, nego i praktično ostvarili, nasilnu promena granica na Balkanu i iselili nekoliko stotina hiljada Srba sa područja koja su smatrali svojom domenom, a Srbi im tamo bili remetilački faktor. E sad, čini se da Hrvatska danas neće toga da se seća i zagovara mir. Mir sa rezultatima ondašnjeg raza, dakako, ali šešelj kaže da zločin ne zastareva i kaže da priča iz 90-ih nije završena. Eto, zato tolika panika u Hrvatskoj.

VL
BA
bakulušić
22:04 29.11.2014.

Je li Vuku Draškoviću neugodno nakon Vukovara, Škabrnje, Srebrenice...? Ne zaboravimo, i njegovo pisanje i njegovo političko djelovanje doprinijelo je svemu što se događalo pa i odvođenju Srba iz Hrvatske.

VL
VM
vjeko.ma
07:23 30.11.2014.

crveni slobodanov vojvoda cetnika republikanaca nema u srbiji podrske ni par posto. cak i dss kostunice je proevropska stranka od pre neki mesec. ceo parlament je pro evropski i pro susedski orjentisan. narod je prozreo seseljeve pogubne ideje. jednostavno on je propao kroz vreme. a upravo ovakva hrvatska reakcija ga podize i daje na znacaju. u srbiji ga niko nece ni da primecuje jer je srbija nepovratno krenula u antiseseljevom smeru i nece vise na njega da gubi vreme dosta vremena je uzeo. seselj je i rekao da je postigao cilj da dobije na medijskoj paznji jer je bio medijski blokiran. na dan njegovog dolaska nije bilo ni struje ni mobilne mreze par sati. on i zeli da ispadne neka vrsta heroja i da dobije na znacaju a hrvatska reakcija mu je pomogla (koja je donekle i razumlhiva s obzirom na proslost ali ni procenat celishodna)

VL
RA
ranko75
14:14 01.12.2014.

većini europskih zastupnika će biti neugodno-Njima da bude neugodno. Neugodno moze biti samo postenom covjeku.Njima moze biti neugodno samo ako im smanje place. Inace kako vidim DURDUBAK radi, jos kako radi i sudeci po svemu jos ce da radi.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
11:57 29.11.2014.

Hrvati domoljubi SE neboje srbije ni seselja,TKO SE boji seselja to su Udbasi,komunjare tj. Titoisti.

VL
BG
BG
12:10 29.11.2014.

i jos jedna stvar, sve je ovo zbog nase podrske Putinu i zbog jbn vojne cirkus parade njemu cast. gluplju stvar Srbija nije uradila u poslednjih 20 godina....

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
11:19 29.11.2014.

A ja ću reći da je durdobak obavio posao bolje nego ikad i da još radi ..jer somovi trzaju svaki dan , ha haaaaaaaaaaaa

VL
Avatar zong
zong
10:10 29.11.2014.

Nisam mislio da ću ovo ikada reći ali s.mrad i g.ovnar Vuk po prvi puta ima pravo!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.