Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski premijer
Povratak na članak

Vučić EP-u: Tko je pustio Šešelja iz Haaga, mi ili vi?

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj na konferenciji za medije danas je istaknuo da su suradnici premijera Aleksandra Vučića "zaštićeni kao bijeli medvjedi".

Komentari 124

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:12 27.11.2014.

E moj vučiću, pa nije šešelja pustio ni EP na slobodu. To nije poanta... Poanta je: osuđuješ li ti govor mržnje i pretenzije prema tuđem teritoriju - ili ne. ... Na to ti odgovori, a o ostalome ćemo lako... O svemu si trkeljao samo ne o biti stvari, zato što ne možeš i ne smiješ osuditi nekoga tko mlati o velikoj srbiji, zato što i ti tako misliš.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:52 27.11.2014.

Ajde Vučiću priznaj, kada si vidio četničke skupove po Srbiji stislo te malo oko srca nostalgija..

VL
DU
Deleted user
18:28 27.11.2014.

vidi se koji je to način razmišljanja, usporediti Generala Gotovinu , pravedno i pravomoćno oslobođenog sa četničkim koljačem , no ne čudi pa i on sam je sljedbenik iste ideje i partije.

VL
Avatar skynet
skynet
19:10 27.11.2014.

Tko je bio Šešeljev četnički dobrovoljac u opsadi Sarajeva ti ili Božić Bata(?)

VL
NA
narod1
19:51 27.11.2014.

Ova Vučićeva izjava pokazuje da je onstao na velikosrpskoj liniji i ne vidi ništa loše u tome što mu poznati političar javno iznosi teritorijalne pretenzije. To je za njih normalno, a nama je to dobra pouka. Samo hrvatska puška na hrvatskom ramenu je odgovor. I to dobro nauljena

VL
Avatar Matija22
Matija22
20:11 27.11.2014.

Koga briga šta neki srbi kažu mi smo pobjednica u ratu i sve šta oni kažu je nebitno za nas, okrenimo se Evropi za bolji standard građana

VL
CA
campa
20:07 27.11.2014.

Nevjerujem da Vučić nesvača što se rezolucijom želi reči.Njegovo pasivno držanje pred gnjusnim vrijeđanjem žrtava u Hrvatskoj od strane Šešelja govori da isto misli.Uspoređivati Šimunića,Tomsona te Gotovine stvarno je licemjerno i to govori o njemu kao čovjeku.Divljanje na stadionim nitko ne odobrava pa tako Šimuniča možemo nači koliko hočeš u Srbijanskom sportu.Također je spomenuo Tomsona a nije Boru Čorbu.A što se tiče Gotovine on vrijeđa,zna da je general oslobođen krivnje i da je nevin.Šešelj je zločinac koji ne krije svoje nakane i ne stidi se zločina.On je tvorac Vučića koji se ne ograđuje od sramotno bolesnih izjava svog mentora Šešelja.

VL
MI
MitsubishiTurbo
18:58 27.11.2014.

a ,,,tko je,,,garantovo ,,,za seselja....inace ga ne bi pustili,,,sto se toga tice,,,vi,,,ste isti,,,nikolic ,,,,vucic,,,seselj,.,,dacic,,,koja je razlika,,,nikakva,,i nikolic i vucic,,i seselj,,,su zajendo ratni zlocinci,,vratimo se u 90-te..zajedno su bili danas su se i vucic i nikolic,,,zavukli u misje rupe,,( pred seseljom ),znao sam da su oni, ,,sto sami sebe nazivaju ( cetnicima ) samo velike kukavice,,pa se danas nesto i necudim pokazalo se kakve su to kukavice jos 90-tih...ali jedno im moramo priznati,,,dobri su trkaci,,,brzo trce ( bijeze ),,,ne bi ih stigao ni mlazni avion...sa jednom cipelom u ruci a drugom na nozi,,,ha ha ha e moj vucko,,,sredice vas seselj,,,ima brdo matrijala o vama,,,zato se i jeste zavukli u misje rupe ,,,pa vam samo nos viri iz rupa ha ha ha (po)cetnici

VL
KA
kavicakaka8
19:55 27.11.2014.

dečec naj biti mali i zaboravljiv---dobro se zna da je pušten posredstvom putina koji je bio tvoj gost ne tako davno,,,,a na tvoj današnji govor sa napadom na naše heroje ZATVORITI GRANICE I ZABORAVITI VAS ZA SVA VREMENA-

VL
Avatar docCL
docCL
18:23 27.11.2014.

Tipicna bizantiska zamjena teza, videna svakodnevno i u Saboru. Glavinjanje po razno raznim temama, insinuacije, objede i lazi. Naravno ne osuduje Seselja on je njegov i Nikolicev politicki otac i mentor. Izabran je voljom svojeg naroda sto govori sve o o njemu i njegovim biracim. Ne osuduje teritorijalne pretenzije na Hrvatski teritorij jer misli isto sto i njegov mentor.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
21:33 27.11.2014.

Izgleda čudno ali Šešelj je prava terapija za Hrvate koji pate od "gusking sindroma" i za one koji ama baš ništa ne mogu postići u Europi (99,99% političke elite) pa im je baš super "zapadni Balkan" i "region". U političkom smislu to se ogleda o razno raznim konferencijama o regionu koji totalne europske političke anonimuse baca bar na 5 minuta u žižu javnosti Europe tj. onih ljudi koji su imali (ne)sreću slučajno prebaciti program na televiziji u trenutku dok se Josipović bacao na Merkelicu. E da nije Balkana kad bi to uspio? U gospodarskom smislu divimo se hrvatskim ekonomskim velikanima o kojima čitamo bajke u medijima, a koji su proizvodima osvojili tržišta regiona koja je već netko osvojio prije 60 godina, a to što nas na sličnim tržištima poput recimo Poljskog (38 mil.st) nema ni u tragovima nije bitno. I sad bi se zahvalio četniku Šešelju po rođenju Hrvatu,a po uvjerenju Srbinu što nas je podsjetio da su Vučić, Nikolić i onaj mali debeli četnici u odijelima koji se baš u ničemu ne razlikuju od njega. Forma se promijenila, a sadržaj ostao isti.

VL
NA
narod1
19:59 27.11.2014.

Možda se i Nijemci povedu srpskim primjerom pa će bivši nacisti početi javno porpagirati aneksiju susjednih zemalja. Zanima me kako bi to Eu ležerno promatrala ako što promatra ovo sada

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
22:46 27.11.2014.

"Tvrdi kako nema čovjeka na svijetu koji srpsku vlast može povezati s Vojislavom Šešeljem." Da li je komentar potreban? I onda kme kme o "licemjerstvu" i "podvalama" jadnoj bezazlenoj srbiji olicenju mira, tolerancije i ljubavi jel te..

VL
TR
Trnjanec
17:56 27.11.2014.

Bilo bi bolje da promijeni prezime u Kmečić. Samo kmeči.

VL
H2
hercegovac - 2
18:11 27.11.2014.

Čovjek se dočepao vlasti kako bi zatomio i prikrio svoje dokazano sudjelovanje u agresiji na Hrvatsku u četničkim postrojbama i kroz četničko orgijanje, svirepo ubijanje, silovanje i druga zlodjela a ne ratovanje skupa SA SVOJIM MENTOROM, pa poziva, bez imalobez imalo kajanja i isprike na lažni mir, toleranciju i ne daj Bože novo bratstvo i jedinstvo i što sve ne. Sačuvaj nas Bože od ovakvih mirovnjaka.

VL
CH
chemica
22:04 27.11.2014.

Zaboravio Vučić da je osobno dao garancije za Šešeljevo puštanje na slobodu. I sad mu za Šešeljeve svinjarije kriv Haag. I EU. I Hrvati. Svi su krivi, samo on nije. O sveti Vučiću, nevin si ko jaganjac gospodnji.

VL
JO
jozomali
20:57 27.11.2014.

vučiću misliš isto ko i šešeljavko....nema tu razlike samo što on može trkeljat a ti ne

VL
SB
sbiki13
18:02 27.11.2014.

Vućić kada je vidio šešelja i prosjede u beogradu srce mu je zaigralo on i danas je drugi šešelj neće da prizna smrdljivu istinu----------------

VL
MA
marsovac
22:44 27.11.2014.

vucicu cale ti se vratio, njegovu ideologiju rado slusas, a ono fol, sta se vi to bunite i imate protiv nas, nismo mi krivi za to sto on skupove saziva.............e moj vucicu ima vas na milione vucica, svi ste vi istu sisu sisali.

VL
KR
krtica
20:37 27.11.2014.

hajde, Aco Vuco, zar nisi bio pod-vojvoda svome vojvodi!!!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.