Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo si zaslužio'

Vrijeđao strance, a onda se šokirao kad mu je majka na Facebooku otkrila tajnu

rasizam
Foto: Facebook
1/2
04.01.2017.
u 09:00

– Ova fotografija potpuno potvrđuje da imigranti nemaju (niti će ikada imati) sposobnost da budu na bilo kojoj cijenjenoj poziciji u našoj zemlji. #Odvratno #Stranci – napisao je ispod fotografije na Facebooku.

Jedan muškarac (25) vjerojatno je ostao u šoku nakon što mu je njegova majka otkrila tajnu potaknuta njegovim rasističkim vrijeđanjem stranaca.

– Ova fotografija potpuno potvrđuje da imigranti nemaju (niti će ikada imati) sposobnost da budu na bilo kojoj cijenjenoj poziciji u našoj zemlji. #Odvratno #Stranci – napisao je ispod fotografije na Facebooku, a uslijedio je komentar njegova prijatelja.

– U pravu si, nikada nisu i nikada neće! Dobro je što nemaš ni jednog takvog u svojem uredu.

Muškarac mu je uzvratio kako sigurno postoji razlog što u višem menadžmentu banke u kojoj radi nema ni jednog useljenika.

– Biste li imigrantu povjerili svoj novac? Mislim da više nije u pitanju boja kože. Sada uz one iz Afrike, Tajlanda, Indije, Pakistana, Kine… imamo sve više onih iz Argentine, Rusije, Poljske, Rumunjske ili neke druge j****e zemlje iz koje neprestano dolaze – naglasio je, a potom je prepisku prekinula njegova majka šokantnim otkrićem.

– Najdraži moj, žao mi je što prekidam ovu rasističku orgiju tebe i tvojih 'genijalnih' prijatelja. Nikad ti ovo nismo namjeravali kazati, možda ne bih trebala niti sada, ali prešao si sve granice. Stoga zaslužuješ ovo – željela sam ti kazati da smo te (tvoj otac i ja) posvojili prije 23 godine (kad si imao 2 godine) od armenske obitelji koja je tada živjela u Sofiji u Bugarskoj - napisala je 25-godišnjakova majka i dodala:

– Ipak, nemaš se čega stidjeti. Postao si mladi uspješni bankar i imaš sjajan život. Izgleda kako su 'prljavi stranci' sa svojim 'lošim genima' ipak sposobni postići nešto u životu. PS. Očekujemo te u nedjelju na ručku. Pripremam špagete bolonjez. Nadam se da ti to neće biti previše 'strano'.

Ne znamo hoće li se spomenuti članovi obitelji okupiti na ručku, no ako i budu, sumnjamo da će to biti ugodno druženje.

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 13

LI
Lik123
10:21 04.01.2017.

Dnevni "novinarski" zadatak - nađi izmišljenu vijest - obavljen. Ajmo dalje, zadatak broj 2.

SE
sestrićna
12:17 04.01.2017.

obična propaganda koja bi kao trebala brobuditi svijest o ljepotama bratstva i jedinstva...

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:19 04.01.2017.

I onda je svizac zamotao čokoladu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije