Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronevjera milijuna

Vrhovni sud u Pakistanu naredio uhićenje premijera zbog korupcije

Raja Pervez Ashraf
Reuters/PIXSELL
15.01.2013.
u 13:06

Sud je naredio uhićenje premijera zbog slučaja koji se odnosi na ugovore koje je savezna vlada sklopila s elektranama u vrijeme kada je sadašnji premijer bio ministar za energiju i vodoprivredu

Pakistanski Vrhovni sud naredio je uhićenje premijera Raje Perveza Ashrafa te još 16 drugih osoba u roku od 24 sata zbog korupcije, javlja Reuters.

Sud je naredio uhićenje premijera zbog slučaja koji se odnosi na ugovore koje je savezna vlada sklopila s elektranama u vrijeme kada je sadašnji premijer bio ministar za energiju i vodoprivredu. Osim uhićenja premijera, naređeno je i uhićenje još 16 osoba, a sve ih policija u srijedu treba dovesti na sud.

Prije premijerske pozicije, Ashraf je bio ministar za energiju i vodoprivredu i tijekom tog mandata navodno je bio uključen u pronevjeru nekoliko milijuna dolara.

>> Najkrvaviji dan u Pakistanu: U bombaškim napadima 114 ubijenih

Komentara 1

TO
Toni50
21:14 15.01.2013.

Vrhovni sud u Pakistanu naredio uhićenje premijera zbog korupcije.... teški primitivci kao i još poneki zaostali sistemi koji 10 godina su uz premijera i neznaju nevide nitko ništa ne kuže okolo policajci specijalci ljudi sa mozgovima ( ne kao naši kardinali zločesti lažljivi bez mozga !) Ali kada iz Eu dodje naređenje e onda svjedoci uskokčki njegovo mito 5 miliona eura imaju na svojim računima ; ali nedaju sucu lovu samo obečanje !) A drugi svjedok vidi kroz kuvertu milione eura koje mu dijele po ulicama !!! Kofere pune love mu nose doma nema jednog snimka dokaza svjedoka dokaza jednog jedinog svjedoka iz zaštite policije ili sistema pričuve obavještajaca oli sl ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije