Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo Đurekovića
Povratak na članak

Vrhovni sud odbacio žalbe: Mustača izručujemo Njemačkoj!

Odbijena je žalba državnog odvjetnika i potvrđena presuda varaždinskog Županijskog suda po kojom Mustač ima slijediti sudbinu Josipa Perkovića i biti izručen Njemačkoj.

Komentari 71

BR
Brandfackel2
20:22 15.04.2014.

Zamislite kako se osjeća Gizela Đureković kojoj su komunistički zlotvori upucali supruga i sjekirom mu rasjekli glavu... I nisu nitkovi stali na tome nego su joj kasnije ubili i sina! Zamisliti kako se osjeća ta nesretna žena kada u novinama i na televizije gleda lica onih koji su optuženi za ta zlodjela kako se cerekaju i glume nekakve pravednike! Svi vi koji imate muža/ženu, djecu, unuke... Razmislite kako biste se osjećali da vaši najmiliji dobiju 5 metaka i sjekiru u glavu samo zato štosu imali drugačiji politički stav od trenutnih vlastodržaca? Zato bez oklijevanja na izborima glasati samo za stranke koje žele istinsku lustraciju... Dosta je sramotne zaštite zločinaca od strane HDZ-a i SDP-a već dva desetljeća... Karamarko ako nisi njihov, ako te udba nije instalirala jasno kaži u kojem ćeš vremenskom roku provesti istinsku lustraciju...

VL
MR
Mrzim_registraciju
20:14 15.04.2014.

Dobro su se sjetili više...takvi ubojice nam sigurno ne trebaju i jadno je i sramotno da mu Hrvatska nije odavno sudila za ubijanje nevinih Hrvata po svijetu, no srećom tu su Nijemci.

VL
CA
Catalonia
20:23 15.04.2014.

Konacno i hvala Bogu vise da i Mustac odleti via Njemacka...e pa sad kad su i on i pajdas mu Perkovic gore neka se lijepo pokefaju i neka im se razveze jezik pa neka samo pjevaju sto vise....

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:15 15.04.2014.

A sve se ovo moglo elegantno dogoditi 1.7.2013. bez ikakvog balkanskog mijenjanja zakona u zadnji trenutak i višemjesečnog prkošenja dvojca Milanović-Pusić Njemačkoj. Ovo je konačni kraj te sulude epizode, beskrajne trakavice koja je trebala kulminirati promjenom ustava. Što je rezultat? Ova jadna država je izgubila svoj europski obraz te je na kraju morala pristati provesti pravila civiliziranog svijeta.

VL
CA
Catalonia
21:02 15.04.2014.

Jos kad bi nekako uspjeli dikobraza strpat u zatvor i suditi mu za veleizdaju,dilanje dokumenata,Patriu i za jos puno toga...... A mogao bi i dikobraz puno toga znati o ubojstvima i likvidacijama hrvata i hrv.domoljuba i antikomunista i antijugoslavencina....

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
20:44 15.04.2014.

samo je "naš mesija" i samoprozvani nobel....mislio da ga on, onako močan i svjetski utjecajan samogost....može spasiti

VL
kšteri
20:45 15.04.2014.

Treba naglasiti da se tu ne isporučuju Hrvati već smrdljiva antihrvatska jugomarva takozvanih Jugoslovena koja je desetljećima ubijala poštene rodoljubne Hrvate po svijetu a u ineteresu opstanka Velike Srbije iliti Jugoslavije ! Ta i takva bagra terba gorit u paklulu i hvala Njemcima da će razčistiti barem dio te krvave hrvatske povijesti jugoslavenske okupacije Lijepe naše !

VL
MO
morituriite
20:49 15.04.2014.

Koji jugoslovenski udbaš je sljedeći na redu?

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
20:52 15.04.2014.

još nismo saznali onu zokijevu...a tko je king kong?....sigurno nije neki katolički svetac....već neki komunistički ubojica i terorist

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
20:48 15.04.2014.

mislim...onak kak se samoprozvanec i samopozvani važni gost prijetio da će svim silama....mijenjati ustav, pa zaštititi po crvenoj pravdi ubojice Hrvata....mislim...kaj mu nije dan žalosti?....za propast umobolnog ideološkog koncepta?

VL
SE
sestrićna
21:37 15.04.2014.

ne samo njega nego sve suradnike udbe treba u zatvor..ima ih u hrvatskoj barem 15 000

VL
TR
Trajkovski
20:40 15.04.2014.

aufwiedersehen!

VL
BK
B Kosa
20:53 15.04.2014.

u njemackoj je ubijeno blizu 40 hrvata Hrvati su upozoravali ondasnje njemacke vlasti sta jugoslovenski komunisticki rezim radi sve je bilo uzalud njima su bili preci dobri odnosi sa jugom negoli hrvatski zivoti za to neka sada bar nesto rasvjetle o tim zlocinima

VL
BR
Brandfackel2
21:17 15.04.2014.

Profesore, Perković i Mustač bili su načelnici u jugokomunističkoj obavještajnoj službi KPJ-KPH-SKJ-SKH ili kako su se već po potrebi vremena zvali. Danas je to Milanovićev SDP. I zato ih Njemci traže, zato što su za tu zločinačku partiju i službu (čiji je Milanovićev SDP pravni i političku sljednik) u jednog hrvatskog domoljuba ispalili 5 metaka i raskolili mu glavu sjekirom... Činjenica da su se infiltrirali u postkomunističku hrvatsku vlast kako bi spasili vlastite stražnjice za Njemce je irelevantna i beznačajna. Koliko je Tuđman bio iskren kada je Vukojeviću obećao da će se i sa njima razračunati kada nam prilike budu dopuštale (što onda zbog srpske agresije sigurno nisu) također me boli ona stvar. Bitno da se klupko počelo odmotavati... Sve više ćeš svojih drugova uskoro gledati na naslovnicama kao danas Mustača...

VL
Avatar tajar
tajar
20:56 15.04.2014.

Bilo bi korisno da se izračuna koliki su bili ukupni troškovi generirani nepotrebnim procesima u slučajevima Perković i Mustač. Za nanesenu štetu ugledu RH znamo da je neprocjenjiva!

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:28 15.04.2014.

sad bu stazićevo-jovanovićevo-jovićevo-josipovićevo i milanovićevo istražno tijelo....optužiti njemački klerofašizam protiv civilizacijskih vrijednosti komunističko terorističko ideološkog poimanja stvarnosti...što je nedopustivo i nepravedno. jedino što je pošteno, nepredno i svakako poželjno za komuniste je....napakostiti svakom Hrvatu (zasjedom, podmetanjem, terorizmom ili ekonomskom svjesnom uništavanju bilo čega) bez obzira na dob!....kaj to do sada nisu višestruko demonstrirali na svim mogućim slučajevima?

VL
LU
Lucina
21:05 15.04.2014.

hoceli biti dan zalosti u socijalisticko republici Hrvatskoj kad bude izrucen ubojica Mustac!

VL
Avatar man_cro
man_cro
21:38 15.04.2014.

Znači kad ga Nijemci osude za ubijanje Hrvata, mi inzistiramo da ga vrate ovdje kako bi gulio na teret hrvatskih poreznih obveznika?

VL
GU
gustirna
21:12 15.04.2014.

upucujem moje iskreno saucesce povodom odluke vrhovnog suda mustacevim jugokomunistickim i udbaskim kolegama sa pantovcaka,iblerovog trga i medija uz napomenu kako djela vaseg kolege mustaca ostaju zauvijek urezana u hrvatskoj proslosti,sadasnjosti i buducnosti preko vas ,njegovim vjernim drugovima.

VL
AK
akil
21:29 15.04.2014.

A kaznu da odsjedi u Hrvatskoj???Zašto?Njegovi u Hrvatskoj će ga pustiti da igra golf kao Čačić.Vrana vrani oko ne kopa!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.