Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj brzine

Vozio 265 km/h, a sucu poručio: 'Uhvati me ako možeš!'

Bačve na Žitnjaku
Foto: Željko Hladika
1/2
31.07.2013.
u 14:47

Policija je izvijestila da dosad nije zabilježila da je netko toliko brzo vozio u Merseysideu

Shiad Mahmoon jurio je u iznajmljenom Audi R8 Spyderu autocestom u britanskom Merseysideu brzinom od 265 kilometara na sat, a policija ga svojim automobilima nije mogla sustići pa su zatražili helikopter. Taj 24-godišnjak dobio je zabranu vožnje na tri godine, no odmah je dao do znanja da je neće poštivati iako se tijekom suđenja branio da se ne sjeća te vožnje zbog ozljede mozga, piše Daily Mail.

 Vozit ću ja opet, a vi me uhvatite ako možete – poručio je samouvjereno nakon izrečene presude.

Policija je izvijestila da dosad nije zabilježila da je netko toliko brzo vozio u Merseysideu, a za brzu vožnju u britanskom zakonu nije propisana zatvorska kazna.

>>Auti divljaju cestom, a djeca 
do škole nemaju kuda hodati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije