Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Sl. Brodu

Vozač BMW-a: Obilazio sam kombi i naletio na rupu u cesti

deni županić (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
29.04.2013.
u 22:00

Župan je, navodno, izjavio i da je vozio brzinom tek neznatno većom od dozvoljene. Očevici su, međutim, kazali da u ulici nisu vidjeli nikakav kombi.

Deniju Županu (19) koji je očevim BMW-om naletio na tri djevojke, među kojima je bila 15-godišnja Ivona koja je u nedjelju preminula u slavonskobrodskoj bolnici, prijeti od jedne do osam godina zatvora.

Podsjetimo, mladi vozač koji zbog svojih godina i snage motora nije smio upravljati tim vozilom, izgubio je nadzor te udario u učenice koje su se vraćale kući iz škole. Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela istražni sudac odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Vozačeva odvjetnica Jasna Spiranović kazala je da postoje neke olakšavajuće okolnosti koje idu u prilog njezinu branjeniku, ali o njima ne može govoriti dok traje istraga. Međutim, iz izvora bliskih mladićevoj obitelji doznajemo kako će se njegova obrana temeljiti na tome da je u ulici bio parkiran kombi te je on, u pokušaju da ga zaobiđe, naletio na udarnu rupu koja ga je odbacila s ceste.

Župan je, navodno, izjavio i da je vozio brzinom tek neznatno većom od dozvoljene. Očevici su, međutim, kazali da u ulici nisu vidjeli nikakav kombi, a rupa koja je u međuvremenu sanirana od mjesta nesreće udaljena je barem sedamdesetak metara.

>>'Blagoslovljen onaj kome Ivona bude anđeo čuvar!'

>>Mladiću koji je pokosio tri učenice istražni zatvor od mjesec dana

>>Županova majka: Moj sin nije kriminalac, mi smo skromna obitelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije