Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezen u KBC Rebro

Vojislavu Blaževiću stanje je kritično, dobio prisilnu infuziju

'14.01.2013., Zagreb - Bombas Vojislav Blazevic izlazi iz bolnice Sestara milosrdnica. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Željko Lukunić/Pixsell
11.03.2013.
u 10:00

Blažević je od uhićenja 13. siječnja do sada izgubio dvadeset kilograma, odnosno sa 93 pao je na 73 kg

Vojislavu Blaževiću (53), osumnjičenom za postavljanje dviju improviziranih eksplozivnih naprava u zapadnom dijelu Zagreba početkom godine, koji od uhićenja štrajka glađu, stanje je u petak bilo kritično pa je silom prevezen u KBC Rebro gdje su mu nakon pregleda liječnici dali prisilnu infuziju.

Blažević je od uhićenja 13. siječnja do sada izgubio dvadeset kilograma, odnosno sa 93 pao je na 73 kg.

Podsjetimo, postojala je mogućnost da Blažević izađe iz pritvora i zatvorske bolnice te da se brani sa slobode uz ponuđenu jamčevinu od sto tisuća kuna, no ona mu je odbijena te je ostao u pritvoru. Dosad nije htio iznositi obranu ni komunicirati s istražiteljima, a njegov odvjetnik Branko Šerić rekao je da će u ponedjeljak tražiti privremeni prekid istrage jer Blažević nije u stanju sudjelovati u tome.

>>Odbili jamčevinu od 100.000 kn za Vojislava Blaževića, štrajka glađu

Komentara 4

IM
Immanuell
12:06 11.03.2013.

Dobro, jel taj sad kriv ili nije?! Valjda postoji osnovana sumnja čim ga drže.....

ZJ
zjerko44
10:25 11.03.2013.

ako covjek misli da nije kriv kao i svi ovi abolirani treba mu oprosti pa nek im se pridruzi nije lako zivjet znajuci da im je propao plan o velikoj Srbiji bas ih zalim

MO
MojeKorisnickoIme
10:42 11.03.2013.

Sramota...drže ga bez ikakvih dokaza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije