Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA O GOSPODARSTVU

Voditelj Otvorenog pitao Kolakušića je li u vezi s Laurom Kövesi: 'Apsolutno, mi smo u posebnoj vezi'

Foto: HRT
1/4
29.03.2024.
u 12:33

Kolakušić je ustvrdio kako je on član Odbora za proračunski nadzor Europskog parlamenta te da im Kövesi podnosi izvješće.

U HRT-ovoj emisiji Otvoreno u četvrtak navečer vodila se rasprava o gospodarskim programima većih stranaka uoči parlamentarnih izbora koji će se održati 17. travnja. No, u jednom trenutku tema je postala i privatni život hrvatskog eurozastupnika Mislava Kolakušića.

Njega je, naime, voditelj Mislav Togonal pitao je li istina da je u vezi s glavnom europskom tužiteljicom Laurom Kövesi, što je ustvrdio Hrvoje Zekanović. – Apsolutno, mi smo u posebnoj vezi, odgovorio je Kolakušić, a na pitanje žive li zajedno, odgovorio je niječno.

Kolakušić je ustvrdio kako je on član Odbora za proračunski nadzor Europskog parlamenta te da im Kövesi podnosi izvješće. – I to je taj odnos, dodao je.

Podsjećamo, Kolakušić i njegova stranka Pravo i Pravda u koaliciji su s Domovinskim pokretom te su u petak predali izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu.

"Broj jedan u prvoj izbornoj jedinici gospodin je Mislav Kolakušić iz stranke Pravo i pravda. Broj jedan u drugoj izbornoj jedinici vukovarski je heroj Tomislav Josić iz Domovinskog pokreta. Prvo mjesto u trećoj izbornoj jedinici ima naš Davor Dretar, saborski zastupnik. Na prvome mjestu u četvrtoj izbornoj jedinici zamjenik je predsjednika Domovinskog pokreta i saborski zastupnik Mario Radić. Na broju jedan u petoj izbornoj jedinici moja je malenkost. Igor Peternel nosi šestu izbornu jedinicu, u svome gradu. U sedmoj izbornoj jedinici nositelj je gospodin Josip Jurčević. U osmoj izbornoj jedinici nositelj je naš koalicijski partner iz stranke Pravo i pravda Ivan Vilibor Sinčić. Na prvome mjestu u devetoj izbornoj jedinici naš je Damir Biloglav. Desetu izbornu jedinicu nosi naš vukovarski heroj Stipo Mlinarić Ćipe", ustvrdio je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Komentara 14

MA
Maksimiliano
14:15 29.03.2024.

ako uspije sprovesti 50% onoga za što se zalaže to će već biti vrlo dobro ...

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
16:40 29.03.2024.

Voditelj Otvorenog pitao Kolakušića je li u vezi s Laurom Kövesi: 'Apsolutno, mi smo u posebnoj vezi balkanca i europljanke'

HR
hrza
17:44 29.03.2024.

Sad je jasno zašto je ona toliko zapela da nešto nadje i zabiberi HDZ-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije