Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarožje u strahu

Vlasti srbijanskog sela dijele savjete za zaštitu od – vampira

Naslovnica
22.11.2012.
u 18:18

U Zarožju se urušila vodenica Save Savanovića, "najpoznatijeg srpskog vampira" koji je 1973. dobio i svoj film

Stanovnici Zarožja, sela na zapadu Srbije, u strahu su od – vampira. Naime, kako piše portal S media, u selu se urušila vodenica Save Savanovića, po popularnoj legendi najpoznatijeg srpskog vampira. O Savanoviću je po djelu Milovana Glišića 1973. godine snimljena i poznata televizijska horor-drama Leptirica, a legenda očito živi i dalje. Vlasti stanovnicima dijele savjete kako bi spriječile napad vampira.

– Mi se plašimo da nije to neko pretkazanje, da ne sluti na zlo?! Možda nam Sava Savanović time poručuje da je moramo što prije obnoviti – rekao je odbornik Zarožja u Skupštini Općine Bajina Bašta Miodrag Vujetić. Prema njegovim riječima, ljudi u Zarožju i okolnim mjestima "vrlo dobro znaju da vampiri postoje".

– Vampiri postoje, to zna svatko! Oni ljudima piju krv. Ali, problem je što za njih nema granica. Oni lutaju od mjesta do mjesta, traže žrtve... Tko zna gdje je sad Sava? Ne mora on danas ni biti ovdje, ali ako se vrati, teško nama... – kaže Vujetić, koji odbacuje mogućnost da se vodenica nakon 90 godina jednostavno srušila zbog starosti.

Komentara 25

OB
-obrisani-
18:51 22.11.2012.

U Srbiji prostitutke u kukuruzu nude seks za 100 kuna, polja postala prometnija od magistrale - Svega mi je preko glave. Ne mogu obraniti njivu od je****, a sad su se još počeli i ubijati. Jedno vrijeme sam ih jurio, al’ ne vrijedi. Slučaj sam prijavljivao kod predsjednika općine i lokalnoj policiji, ali neće ni prstom mrdnuti. Da sam naplaćivao parking, do sada bih se obogatio - objašnjava ovaj novi fenomen srpski seljak

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
18:51 22.11.2012.

i sad mi recite da je pametan onaj koji želi pomirenje sa ovim neadertalcima

A9
A*9
18:40 22.11.2012.

Što se čudite? Pa svijet je prepun vampira. U Hrvatskoj kukuriču dan i noć. Valjalo bi poći u to selo po upute kako se osloboditi naših vampira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije