Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarožje u strahu
Povratak na članak

Vlasti srbijanskog sela dijele savjete za zaštitu od – vampira

U Zarožju se urušila vodenica Save Savanovića, "najpoznatijeg srpskog vampira" koji je 1973. dobio i svoj film

Komentari 25

A9
A*9
18:40 22.11.2012.

Što se čudite? Pa svijet je prepun vampira. U Hrvatskoj kukuriču dan i noć. Valjalo bi poći u to selo po upute kako se osloboditi naših vampira.

VL
OB
-obrisani-
18:51 22.11.2012.

U Srbiji prostitutke u kukuruzu nude seks za 100 kuna, polja postala prometnija od magistrale - Svega mi je preko glave. Ne mogu obraniti njivu od je****, a sad su se još počeli i ubijati. Jedno vrijeme sam ih jurio, al’ ne vrijedi. Slučaj sam prijavljivao kod predsjednika općine i lokalnoj policiji, ali neće ni prstom mrdnuti. Da sam naplaćivao parking, do sada bih se obogatio - objašnjava ovaj novi fenomen srpski seljak

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
18:51 22.11.2012.

i sad mi recite da je pametan onaj koji želi pomirenje sa ovim neadertalcima

VL
OB
-obrisani-
18:52 22.11.2012.

Svadbeno veselje u porodici Andrić, izbegle iz Obilića, kraj Prištine, završilo se nezapamćenom tragedijom. Posle venečanja u crkvi i svabdenog ručka koji se obavljao u restoranu "Koliba", mladoženja Dalibor Andrić (23) pucao je sebi u glavu iz svog službenog revolveraa i na licu mesta izdahnuo. Dalibor je bio milicioner u OUP iz Obilića, privremeno nastanjen u Leskovcu.

VL
OB
-obrisani-
18:53 22.11.2012.

Narkoman u krizi dvojici mladića odgrizao uši Stanojević je prišao Vučiću da se navodno pozdravi, ali umjesto pozdrava mladića je zgrabio za glavu, privukao ga te mu odgrizao polovicu lijevog uha koje je prožvakao te ispljunuo na kolnik. Poludjeli Đorđe Stanojević (38) iz Lazarevca u nedjelju je napao dvojicu svojih sugrađana, Nemanju Vučića (21) i Nemanju Lazarevića (18), kojima je iz čista mira odgrizao uši.

VL
OB
-obrisani-
18:53 22.11.2012.

Kako piše Alo, kada su mladići okrvavljenih glava došli u lokalni Dom zdravlja žaleći da su im odgrizene uši liječnici su u prvi mah pomislili da ih je napao čopor pasa lutalica, ali su se sledili od užasa kada su saznali pravu istinu - da su nesretni mladići u stvari bili žrtve kanibalističkog napada jednog njihovog sugrađanina, i to zaraženog hepatitisom C!

VL
OB
-obrisani-
18:53 22.11.2012.

hepatitis CCCC

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
18:53 22.11.2012.

22.11.2012. u 18:52h šumski banditizam ovo je kao neka nova srpska prijetnja? "napravit ću te udovicom !"?

VL
Avatar rajetin
rajetin
18:54 22.11.2012.

22.11.2012. u 18:37h šumski banditizam je napisao/la: ... znamo da su pevaljke opčinjene turskim melosom i plesom... ------------------------------------------------------------------------------------------- Misliš na one pevaljke, iliti cajke, za kojima luduju Srna, Olić i društvo, za koje se u Zagrebu i ostalim hrvatskim metropolama traži karta više (valjda u predahu između valcera i molitve)?

VL
OB
-obrisani-
18:54 22.11.2012.

Pljačkaš je bio toliko zbunjen da mu je dok je prijetio ispao pištolj, udario u pod i raspao se u dijelove BEOGRAD - Nespretni razbojnik, kojem je tijekom pljačke ispao pištolj, imao je sve preuvjete da neslavno okonča svoj pohod, međutim, na kraju je uspio ukrasti čak 500 tisuća eura iz poslovnice Marfin banke u Aranđelovcu, piše Blic.

VL
OB
-obrisani-
18:55 22.11.2012.

SREMSKA MITROVICA - Zatvorenik Miroslav Ibrić, koji je zbog ubistva robijao deset godina, a od pre godinu dana je ponovo... SREMSKA MITROVICA - Zatvorenik Miroslav Ibrić, koji je zbog ubistva robijao deset godina, a od pre godinu dana je ponovo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog razbojništva, od prekjuče se nalazi u takozvanoj izolaciji, odnosno u samici, jer se protiv njega vodi interna istraga zbog seksualnog zlostavljanja životinja. Ibrić je osumnjičen da je u štali zatvorskog imanja „Proleće“ silovao kravu!

VL
OB
-obrisani-
19:00 22.11.2012.

- Jedan od mojih pacijenta je na nagovor vračare za povećanje potencije stavio testise između dva kamena u vodenici, a u bolnicu je stigao s nevjerojatnim oteklinama prepona - kaže Đorđević. Dodaje kako gotovo redovito u bolnicu dolaze muškarci s s različitim stranim tijelima u mokraćnom mjehuru. Kako bi pojačali potenciju ili izazvali erekciju, u mokraćni kanal stavljaju čavle, ukosnice, pa čak i zrna graha, a isti im tijekom seksa ulete u mjehur, objasnio je Đorđević. - Prije nekoliko godina imao sam i pacijenta koji je stavio pijavicu na penis tijekom erekcije, također na nagovor vračare. Podsjetio je kako si je prošle godine jedan mladić sjekirom odsjekao penis i objesio ga na drvo u svom dvorištu, a sreća je što su susjedi brzo pozvali Hitnu pomoć pa mu je nakon operacije penis ponovno prišiven.

VL
OB
-obrisani-
19:01 22.11.2012.

Kako piše srbijanski Press u Jagodini u Srbiji dogodilo se dosad nezapamćeno ubojstvo, naime, na pravoslavni Badnjak ubijena je starija žena Mirjana Todorović stara 61 godinu, nakon čega je obezglavljena. Njen sin Sava star 31 godinu teško je ozlijeđen u predjelu grudi te je prebačen u kragujevačku bolnicu. Zločin se dogodio u samom centru Jagodine. Naime, oko 15 sati Mirjanin sin je pozvao policiju, koja je po dolasku u kuću, u Teslinoj ulici 10, zatekla stravičan prizor kakav se, prema njihovom svjedočenju, ne pamti u ovom kraju, tijelo ubijene žene našlo se u fotelji dok je odsječena glava stajala nedaleko nje, na obližnjem stolu. Nesretna žena tupim je predmetom udarena dva puta u glavu, smatra se da je u pitanju čekić.

VL
OB
-obrisani-
19:01 22.11.2012.

Nakon što ju je ubojica udario čekićem odrubio joj je glavu, vrlo vjerojatno brusilicom te ju je odnio na stol u kući. Barem je tako za Press rekao Zoran Petrović, istražni sudac Višeg suda u Jagodini. Sve se to dogodilo usred dana, u sobi, u prizemlju kuće, kraj kojeg su prolazili brojni prolaznici ne sluteći kakva se drama odvija u njihovoj neposrednoj blizini. Navodno je za ovaj gnjusni zločin jedan od osumnjičenih i sin nemoćne starije masakrirane žene. Naime, sumnjiči se da je sin ubio majku a ubodne rane na njegovom tijelu govore o tome da se majka vjerojatno branila od pomahnitalog sina, dok je, da zlo bude veće, za to vreme mlađi sin Žarko, koji je za ubojstvo majke saznao tek po dolasku policije u kuću, spavao u sobi na katu.

VL
OB
-obrisani-
19:03 22.11.2012.

Zašto se ubijaju mladi u Srbiji? Beznađe, nerazumijevanje ... Broj samoubojstava, samoozljeđivanja, poremećaja u ishrani, ali i zloupotrebe alkohola i droga kod mladih u Srbiji je u porastu. To pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje Srbije. Po broju samoubojstava Srbijaa je u europskom vrhu, a broj onih koji podižu ruku na sebe je u stalnom porastu, govore najnoviji podaci Svjetske zdravstvene organizacije.

VL
Avatar El Indio
El Indio
19:37 22.11.2012.

Nikolic se razvozikao Beogradom pa ovi kmeti misle da ce i u njihovo selo

VL
SI
singidunum
19:38 22.11.2012.

El Indio Loša navika u izražavanju. Srbi nikakda nisu bili kmetovi. Nešto si pomešao.

VL
Avatar El Indio
El Indio
18:31 22.11.2012.

Dolazi im Jeremic?

VL
OB
-obrisani-
18:29 22.11.2012.

Bože sačuvaj i ništa više.Bolestan narod psihodelični filmovi,užaSrbija.

VL
LU
lucijan
18:26 22.11.2012.

Bože mili, pa je li ovakvo što moguće?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.