Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Šeks predstavio knjigu
Povratak na članak

'Bilo je jako puno protivnika hrvatske države koji su poraženi'

U prepunom atriju muzeja " Mimara" okupili su se brojni Šeksovi suputnici iz vremena stvaranja hrvatske države, među kojima su bila dva premijera i mnogi ministri, potom jako izaslanstvo HDZ-a predvođeno Milijanom Brkićem, predsjednik Sabora Josip Leko, predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec i brojni drugi. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović također je došla podržati svoga savjetnika

Komentari 40

DA
Djeca_Arbata
00:57 01.07.2015.

Hrvatska iznad svega

VL
DA
Djeca_Arbata
01:08 01.07.2015.

Komunisti...uzalud Vam trud svirači....Vaše vrijeme je prošlo...najbolje bi bilo da si tražite nešto za Vas i za Vaše najbliže...nešto si nađite...uvijek je moguće promijeniti kaput i odati svoje najbliže...ali to je odvratno....nije to ok...iako ste se protivnicima osvečivali bez imalo grižnje savjesti....slali ste vrhunske ljude na burzu bez imalo grižnje savjesti...pa gdje je tu izostala kolegijalnost...uglavnom, ispali ste kao gomila krvopija...na žalost...

VL
PR
propalismoFranjoskroz
06:17 01.07.2015.

memoari Hdzeovog udbaša i okorjelog komuniste???Kuda ide ova zemlja???

VL
DU
Deleted user
07:40 01.07.2015.

"Locirati, uhititi, transferirati!" A ovaj pijanac se skrivao po podrumima,kartao belu i ispijao rakijetinu dok je Petrinja padala. On i Bobetkov sin nepoznaju Sisak i okolicu... Vlado moj, da je pravice ti bi 95. visio zbog veleizdaje!

VL
DA
Djeca_Arbata
02:29 01.07.2015.

Kada se sjetim tog jutra kada su nam poubijali naše dečke u Borovu naselju, pa opet svakih sedam ili osam dana neke druge...pa kada je tenk prošao preko naših dečki...nema te isprike komunjare...nema toga i nikad toga neće biti...može Vam Milanović lizati jaja, ali to je smeće od čovjeka...

VL
MA
Malenkost
08:25 01.07.2015.

Tko sve u HR pise knjige !!! Jos mi nedostaje Zoran Mamic!!

VL
DU
Deleted user
07:30 01.07.2015.

šeks čitaj sova vi političari 25 godina ste naši najveći neprijatelji.ostavi se demagogije jer što je previše previše je,pljuc..neko je reka da nas nisu opljačkali obalni radnici već zna se.ne ponovili se više!

VL
HA
havrda
07:41 01.07.2015.

Jedina rečenica po kojoj će ovaj filopot ostati upamćen u hrvatskoj povjesnici je "Identificirati, locirati, uhititi i transferirati".

VL
MI
miskec56
08:20 01.07.2015.

šeki ostavi se priča i kučina. to što si napisao je radi dojma, prava istina je kilometrima daleko.

VL
CC
Chicago Chicago
08:29 01.07.2015.

Samospijevi, samospijevi i tako jedno 25 godina. Sve sam vise uvjeren da je bilo tko drugi bio umjesto vas, da bi Hrvatskoj bilo mnogo bolje. Niste vi bili toliko dobri, ali ste u svakom slucaju sebi bili jako dobri. Mozda ovo i ne vrijedi direktno za Seksa, ali za hadezejsku tajkunjariju svakako.

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
10:34 01.07.2015.

Hrvatska je jaka, domoljubna i posebna balkanska zemlja jer ima vodeče ljudine i stručnjake u vidu, stilu i dimenzijama sposobnog, sretnog i poduzetnog pravog hrvata Vladimira Šeksa.

VL
AN
Antejagec1
09:03 01.07.2015.

De sklonite tog udbasa, ljigu.On i spilja su tandem uz kordinaciju nesvrsenog vase.

VL
AN
Android
08:16 01.07.2015.

Česić-Rojs: "Dr. Tuđmanu treba dodijeliti Nobelovu nagradu s obzirom s kakvim je govnima stvorio Državu"

VL
DR
dragica949
12:27 01.07.2015.

E Vladek,požuril s si s memoarima,da amortoziraju udarac,koji sprema Manolić.Baš me zanima tko će doći na predstavljanje njegovih memoara,jer Leko je ipak šarža.Možda pudlek jadndrok??

VL
ER
Erazmo
03:48 01.07.2015.

Kako neki komentatori ovdje mrze Hrvatsku!!! Nikada se nece pomiriti s Tim!!!

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
06:18 01.07.2015.

Bilo je jako puno protivnika hrvatske države koji su poraženi na haškom sudu i konačno su bivši stabilni haški robijaši doma.

VL
77
777CRO
03:10 01.07.2015.

Ima li u knjizi spomena na nase heroje recimo milovanovic vasiv ostojic pupovac jovanovic stevanovic grcic duic pusic ... I ostale SDP pionire ??? O da oni nisu bili na Hrvatskoj strani , ja se malo zbunio !!!

VL
Avatar jurac
jurac
08:40 01.07.2015.

Bože moj,udarna vijest VL što je jedan Šeks napisao,ajmo rec,knjigu! Tocno se vidi tko vam je gazda i kako pokušavate isprati mozak narodu kao što ste isprali u svojim državama.Sreca što niste baš najcitaniji"škrab-portal" a i ovima koji vise na na vašem portalu je nepovratna šteta vec davno ucinjena. U ocekivanju opomene,srdacan pozdrav!

VL
FL
feliks.lorenz.33
11:46 01.07.2015.

U jednome g. Šeks ima pravo. Mnogo je poraženih koji su bili protiv stvaranja RH. No nisam im imao prilike imati uvid u ovu knjigu a zanimao bi me podatak da li je u njoj bilo riječi o rezultatima "pomirbebe svih Hrvata u Svijetu" među kojima je nemali broj političkih emgranata koji su ondje završili nakon pobjede u II.svjetkom ratu a time nad NDH - čiji su bili "simpatizeri". Ovu su "pomirbu" često shvaćali kao šansu za "reanimaciju Pavelićeve NDH" . "Dijeljenje" državljanstva svima i svakome, dali smo šansu i proustaškoj emigraciji i njenim potomcima odgojenima s takvim nazorima, da dolaskom u Hrvatsku "promoviraju" takve nazore. Zato mislim da "obnova uskrsnuća NDH" i krivo shvaćanje demokracije u Hrvatskoj takvima "daje krila" a sad se čudom čudimo otkuda ustaška i fašistička ideografija po trafostanicama, "kukasti križ" i na Poljudu. Pa i "pogled" na bivšu državu kao zločinačku i njene zločine po jamama i sudovima - a zna se protiv koga, ali i zašto. Tako je domoljublje postalo sinonim za"pljuvanje" po cijeloj ratnoj i poratnoj Jugoslaviji. Ne opravdavam ničije zločine. Nisam jugo-nostalgičar, ali niti za NDH-om. Samo se zbog "nepobjeđenih" ideologija - ne želim sramotiti predf svijetom danas.

VL
DU
Deleted user
08:18 01.07.2015.

...vi koji ste opsjednuti komunistima...bolesni ste...ja kao sudionik domovinskog rata ako sam i bio opsjednut četnicima i komunistima bio sam 91-95 ali ovo danas...takva mržnja frustracije insinuacije a sa druge strane busanje u prsa zaklinjanje u vjeru i patriotizam...to jee malo nemoralno...tj to ne ide zajedno...jednom riječju licemjerno...posvečeno poglavito onima koji su dežurni pljuvači na ovom portalu ...koji u bilo kojem naslovu vide samo komuniste....ekipo promjenite dilera

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.