Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka ministara
Povratak na članak

Vlade EU podržale embargo na uvoz iranske nafte

U trenutku stupanja sankcija na snagu vlade EU morat će zaustaviti potpisivanje novih ugovora s Teheranom

Komentari 36

PA
Pasdaran
10:18 24.01.2012.

Svjetska banka najavljuje pozitivan rast iranskog gospodarstva u 2012. godini, bez obzira na sankcije. Znači, još jedan pucanj u prazno.

VL
TO
Toni50
10:53 23.01.2012.

Izaslanici EU-a- poslušnici i totalni pokornici američke politike; morat če nametnut embargo na uvoz iranske nafte, neka i njihov narod plača i duplu cijenu ali čemo shebati i Iranski narod... Jel vrh je neuništiv kao i svuda jedino ako seko se složimo kao UNO pa im uvedemo i demokratsku \"\"\"\"zabranu leta\"\"\"\"\" Pomislio bi netko ja ne...

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
11:06 23.01.2012.

EU UVADJA EMBARGO ALI EMBARGO MOZE BITI BUMERANG ! Politika EU nema logike jer sprovodi politiku nemira kao i vodece sile radi svojih interesa.

VL
OB
-obrisani-
11:09 23.01.2012.

Politika EU=politika Bildeberga kojom rukovode Rothschilds&co. Svi premijeri velikih EU država,njihovi sdu igrači i rade isključivo na interes krupnog kapupitala i njihovih planova za osvajanje svijeta. Neka odmah zabrane i uvoz ruskog plina,To bi mi bilojako drago vidjeti,a pogotovo nakonn što je krahirao projekt plinovoda Nabucco.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:20 23.01.2012.

diže se cijena nafte, zapadne naftne tvrtke imaju ogromne profite, od poreza i pdv-a se bolje pune državne blagajne u europi... da, ima smisla ovaj bojkot. emargo? sebi su nametnuli embargo. kina i indija će uzeti sve što iran napumpa. i sebi osigurati dugoročne unosne ugovore, i staiblnost. koju europa nema. to što se malo osvojilo po libiji, izgubilo se u egiptu. sigurnost je narušena, muslimanska braća rasturaju. cilj ovih proljeća jest jesen, tj. suton zapada, i saudijske kraljevske obitelji. oni su target. rusi sve svoje naftovode i plinove grade prema kini, ne poboljšavaju ništa prema europi. ovaj sjeverni i južni tok je zamjena za trule cijevi kroz ukrajinu, poljsku... ne vidite dalje od svojeg rezervoara..

VL
OB
-obrisani-
11:37 23.01.2012.

Eto Hrvati ulazite u Eurou a ovo je prvi znak da niste vise slobodni,morate kupovati naftu od koga vam Jevreji dozvole a ne od koga vi hocete.E pa sretan vam put u Europu.Pitanje je sta je sledece,da vasi vojnici ginu u Iranu za zionisticke ciljeve,da morate se pokoriti globalistickim imperijalnim silama i opet posle svega ostati siromasni.Sretan vam put u Europu,sreca ce vam sigurno trebati

VL
UK
Ugo Kajvez
11:44 23.01.2012.

\"Izaslanici EU nametnut će embargo na uvoz iranske nafte\" .................................... . Uahahahaha .................. i sebe upucati u nogu ......... pogotovo kad je kriza ............... ahahahahaha ............................ veće su iranci sklopili ugovor sa indijom o prodaju nafte koju je europa kupovala ................ ahahahahaha .................... glupani ..........

VL
UK
Ugo Kajvez
11:57 23.01.2012.

Osim toga iran će prodavati indiji naftu u rupijima, ........... ne više u dolarima niti eurima .......... a znate što to znači ............. . Usput sve nove azijske slle zaobilaze dolar i euro i ugovaraju međusobne poslove u svojim valutama ............ znači daljnje slabljenje dolar i euro spram valuta na istoku ..........

VL
TH
thekurcula
12:16 23.01.2012.

Eto, već prvo jutro nakon istorijskog \"DA\" EU uvučeni ste u jednu globalističku ujdurmu koja nimalo nije vaša! Ali zato, iako nije vaša, ako bude potrebno, i plaćaćte za nju i ginućete.

VL
ZA
zagrebHR
14:36 23.01.2012.

tako je bilo i s irakom, sankcije,tajne operacije, naftni embargo, zona zabrane leta, sve to ide po redu, nakon iraka dolazi na red iran, to je jasno

VL
UK
Ugo Kajvez
15:07 23.01.2012.

23.01.2012. u 14:36h hunter211 . Primi se tečaja gastronomije, geopolitike ti slabo ide .................. . Ameri su ukakili se prije tjedan dana pa obama slao pisma pomirbe irancima, ........... iza iran su stali kinezi i rusi, a to bi bio per veliki zalogaj za amere i izazvalo bi svijetku gospodarsku krizu ali vrlo ozbiljnu jer bi nafta prestala teč iz zaljeva za sve !!! .....................

VL
US
Uman SS
15:11 23.01.2012.

Hebe se Iranu za EU (nažalost i za RH) !!! Prodat će oni naftu Kinezima. A na kraju krajeva, kaj briga Eu što Iran radi na svojem teritoriju.

VL
OB
-obrisani-
15:12 23.01.2012.

Posto svi znamo da su vecina europskih politicara americki slugani, sve naredbe iz Washintona ce se ispunjavati bez pogovora. Jos jedan od dokaza da je danasnji svijet primitivniji od onog zivotinjskog. U danasnjem svijetu kad se najjaci majmun u obliku covjeka oglasi, ostali mali majmuni ga slijede bez pogovora. I takva je cijela povijest. Danas pravih muskaraca gotovo i nema. A sto covjek da ocekuje od slugana i kukavica. Sutra ce slugani gurnuti vlastite ljude i smrt i poslije se praviti da su slijepi i gluhi.

VL
EM
emac
15:24 23.01.2012.

23.01.2012. u 11:37h Metalno Retardiran je napisao/la: Eto Hrvati ulazite u Eurou a ovo je prvi znak da niste vise slobodni,morate kupovati naftu od koga vam Jevreji dozvole a ne od koga vi hocete.E pa sretan vam put u Europu.Pitanje je sta je sledece,da vasi vojnici ginu u Iranu za zionisticke ciljeve,da morate se pokoriti globalistickim imperijalnim silama i opet posle svega ostati siromasni.Sretan vam put u Europu,sreca ce vam sigurno trebati -------------------------------------------------------------------------------------- a kaj ti ideš u prašumu živet? tam buš lokalni tarzan?

VL
OB
-obrisani-
15:31 23.01.2012.

Ako bude eventualnog rata sa Iranom, sve zemlje EU ce poslati svoje vojnike u rat i to sa radoscu. Za svakog predsjednika i drzavnika EU zemalja to je cast i duznost da posalje svoje ljude u smrt za racun SAD. A to je zato sto kod slugana ne vazi normalna logika. Slugan nikad nije imao ni casti, ni ponosa, ni morala i uvijek je bio spreman da se zrtvuje za gospodara. Narednih mjeseci mediji ce biti preplavljeni izjavama razlicitih politicara koji ce indirektno objaviti svijetu da su njihove zemlje spremne na sve zrtve. Engleska je u ekonomskoj krizi ali vec je poslala svoje brodove i podmornice i zrtvovace i ako treba tisuce Engleza, koji ionako nisu nista drugo nego papir za upotrebu i bacanje. A tim putem ce slijediti i Francuska, i Njemacka i druge zemlje.

VL
UK
Ugo Kajvez
16:34 23.01.2012.

23.01.2012. u 15:31h Bartolino . Neće .............. nemaju love ni želudac za sukob takvih razmjera, ... imali bi doma ogromne prosvjede i pobune protiv rata jer bi im gopodarstva stradal od financiranje takvog rata .......... međutim ako dođe do sukobaba onda smo svi, ama baš svi smo u ** ..............

VL
OB
-obrisani-
16:56 23.01.2012.

23.01.2012. u 16:34h Ugo Kajvez je napisao/la: 23.01.2012. u 15:31h Bartolino +++++++++++++ Niti Americi se ne ratuje jer znaju da je Iran tvrd orah.Vrlo vjerovatno da Iran posjeduje nekoliko A bombi. Problem je Izrael koji stalno forsira sukob,a njih nijenije moguće kontrolirati.

VL
SP
spartak
17:15 23.01.2012.

Zapadni bangsteri podivljaju kad negdje nanjuše miris nafte, kao morski psi kad osjete krv. Libija im se uz to osladila, pa sad idu dalje. na Iran. Ameri i njihovi prirepci udarit će na Iran kad-tad, to je sigurno. To jee tragedija današnjice, da ih nitko ne može zaustaviti. Bojim se, međutim, da je Iran u tom sukobu nemoćan. Nema obrane od udara iz zraka. Bit će to jedna nova vrsta rata, bez vojnika na tlu. Samo udari iz zraka po vitalninm točkama. No prije toga je potrebno pripremiti milijune ovaca u svojim zemljama, da je to \"pravedan\" rat. , rat za \"slobodu i \"demokraciju\".

VL
OB
-obrisani-
17:44 23.01.2012.

Iran ce biti njihov nov Vijetnam.To je zemlja koju niko nije okupirao jos od Aleksandra Velikog i ima 6-7 puta vise stanovnika i teritorije nego Iraq.Pa nisu se oporavili jos ni od afghanistana i Iraqa a vec srljaju u novi rat da sitite jeevrejsku drzavu, cccccc no good

VL
OB
-obrisani-
18:25 23.01.2012.

Tragedija EU je da su ne samo gradjani SAD postali igracke u rukama izraelskog lobija, vec stotine miliona gradjana EU koji moraju da se zrtvuju da bi se planovi izraelskog lobija sproveli u praksi. Britanska vlada je najavila drasticno smanjene pomoci ljudima koji ovise o socijalnoj pomoci, a u isto vrijeme poslali su svoje brodove i podmornice u okolinu Irana i sad ocekuju naredbu iz Washingtona. Francuzi su se prikljucili sa svojim brodovima iako i njihova privreda nije u dobrom stanju. A kao sto je poznato sve se to financira iz poreza koji obicni gradjani placaju. Znaci kad je u pitanju Izrael sve zrtve i svi troskovi nemaju granica. Stvarno je covjek najgluplje stvorenje koje je hodalo zemaljskom kuglom.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.