Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muž ubio suprugu

Vikala je: 'Neću! Neću!' Kad je došla hitna, sve nam je bilo jasno

Muškarac ubio suprugu u Zadru (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/4
28.08.2013.
u 20:15

Prema prvim informacijama, muž je ubio suprugu nakon svađe u zadarskom naselju Voštarnica

U zadarskom naselju Voštarnica poslijepodne je došlo do ubojstva. Prema prvim informacijama, muž je ubio suprugu nakon svađe. Policija nam je potvrdila da je ubijena 53-godišnjakinja u stanu u Ulici bana Jelačića u Zadru. Ubojica se sam prijavio policiji nakon što je počinio ubojstvo.

Zadarskim naseljem Voštarnica, gdje se dogodilo ubojstvo, odzvanjaju jecaji i krici kćeri koja doziva majčino ime. Ubijena 53-godišnjakinja je, prema tvrdnjama više susjeda, najmanje 15-ak minuta, a možda i duže, vikala na balkonu zgrade.

"Kada je nakon 20 minuta došla Hitna, sve nam je bilo jasno"

– Čuo sam kako cijelo vrijeme viče: "Neću! Neću!" Ne znam je li to bilo zapomaganje ili da nešto ne želi napraviti. U trenutku kada sam prijatelja zapitao hoćemo li zvati policiju, sve je prestalo. No, kada je nakon 20 minuta došla hitna, bilo nam je jasno da se nešto dogodilo – rekao nam je jedan od susjeda.

Drugi susjedi su nam rekli da su čuli krike, no mislili su da viče netko od djece. Tvrde da su dvoje supružnika često viđali kako se drže ruku pod ruku te nitko nije mogao pretpostaviti da će se to dogoditi.

Zatukao je do smrti

Iako policija nije službeno odgovorila na upit na koji je način muškarac ubio svoju suprugu, neslužbeno su nam potvrdili da ju je zatukao do smrti, odnosno da je nije ubio ni hladnim ni vatrenim oružjem. Nekoliko očevidaca reklo nam je da su ipak čuli dozivanje nesretne žene upomoć, no ostaje nepoznato je li itko od susjeda prije tragičnog ishoda reagirao i zvao policiju.

Županijski državni odvjetnik u Zadru Ivan Galović nakon očevida nam je potvrdio da se ubojica sam prijavio policiji i priznao ubojstvo. Policijska uprava se inače nalazi svega nekoliko stotina metara od mjesta ubojstva.   Po svemu sudeći smrt je nastupila uslijed udaraca u glavu jer smo uočili niz ozljeda glave. Tijekom sutrašnjeg dana obavit ćemo ispitivanje  rekao nam je Ivan Galović.

Sve se dogodilo poslije 18 sati.

Sličan zločin dogodio se jučer pokraj Bjelovara kada je majku troje maloljetne djece pajserom na smrt pretukao njezin ljubavnik.

>> Majku troje malodobne djece pajserom usmrtio ljubavnik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije