Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Majku troje malodobne djece pajserom usmrtio ljubavnik

Ubojstvo kod Bjelovara (1)
Foto: Damir Špehar/ Pixsell
1/3
27.08.2013.
u 22:44

Kako se neslužbeno doznaje, policija je uhitila osumnjičenog 46-godišnjeg Nikolu J. iz Prgomelja

Oko 17 sati u polju pokraj mjesta Breza blizu Bjelovara dogodila se velika tragedija s obzirom na to da je usmrćena ženska osoba. Kako doznajemo, riječ je o 32-godišnjoj Dariji Grubješić iz Breze, majci troje maloljetne djece, koju je, kako neslužbeno doznajemo, metalnim predmetom, pajserom, na smrt pretukao njezin ljubavnik 46-godišnji Nikola J. iz Prgomelja, kojeg je policija večeras kao osumnjičenika i uhitila.

Problemi s alkoholom

Blizu mjesta tragedije zatekli smo rođakinju Mariju Kovačević koja je bila u šoku nakon nezapamćene tragedije.  Ajme, majko moja, Darija je kći suprugova bratića i znala sam da će to njihovo prepiranje i svađanje tako završiti. Naime, za Nikolu, koji se doselio s Kosova, znam da je već bio u zatvoru zbog obiteljskog nasilja jer je tukao svoju suprugu, a i po selu se priča da je bio sklon alkoholu i "švrljanju". Upravo sam čula da ga je policija uhitila – svjedoči Marija Kovačević, koja je potvrdila da je Darija iza sebe ostavila troje djece, dvoje iz prvog braka i jedno izvanbračno. Nadalje potvrđuje kako je i Darija imala problema s alkoholom jer zna da je bila na liječenju.

Sudbonosni most

Rodbina, prijatelji i susjedi okupljeni u tuzi u Darijinoj obiteljskoj kući, šokirani tragedijom, nisu željeli komentirati slučaj, no potvrđuju kako je Darija ljubovala s Nikolom, kojeg je upoznala kada je gradio most na ulazu u njezino dvorište. Također pogođena tragedijom, ni Nikolina rodbina nije imala komentara, već su se sažalili nad njegovom djecom i unučadi. Policijski očevid još je u tijeku pa će detalji ove ljubavne tragedije biti naknadno poznati.

>> Automobilom pregazio čovjeka koji je ležao na cesti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije