Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Vidošević: Obići ću i ja Hrvatsku, ali neću dijeliti budžetski novac

- Podravci je potrebno podignuti vrijednost. Podravka je kralježnica Podravine pa probajte zamisliti Podravinu bez Podravke - rekao je dodavši kako se "može jednom razgovarati o eventualnoj privatizaciji ali ne mislim da je baš takva kriza da se o tome mora govoriti sada".

Komentari 30

PO
poduzetnik
13:13 07.11.2009.

Ne trebas dijeliti , samo nemoj uzimati.

VL
SK
skay
17:51 08.11.2009.

Sudeći po stanju u gospodarstvu a gospodarstvom se proteklih godina bavio gosp. Vidosević ne bih tipovao na njega dva puta

VL
MM
Mladen Miletić
12:55 07.11.2009.

Podravka je dokaz kako su HRvati naivni u svim pozicijama. Super stoji jedna rijjjetkih i zatvorišmo menađere iako sa profitom i sigurnim ulaganjem. Varteks i svi ostali gubitaši nema kontrokle odgovornosti ili mogučnosti da je netko kriv. Jel su svi funkcionirali Hrvatski-propalo normalno. Ali podravka milione stekli to nije normalno to nije hrvatski to je kriminal zatvaraj marvu; ono što neradiš sa Generalom radi sa ljudima koji su super poslovali . Smrt fašizmu sloboda idiotizmu !

VL
OB
-obrisani-
13:51 07.11.2009.

Vidošević: Obići ću i ja Hrvatsku, ali neću dijeliti budžetski novac ================== 0 Dobro, pa nismo toliko baš retardirani da neznamo da je lova koje se dočepaš samo tvoja i da ne djeliš s nikime. Također i znamo da ćeš o našem trošku obići i puno više od Hrvatske i usput dobro jesti na naš račun, no ne zaboravi da će se kad tad upitati za porijeklo love kod tvoje obitelji i tebe. Definitivno nisi moj favorit, a i stoga što imamo već jednog vlaja koji je napustio brod koji tone, pa ga je bez volje naroda prepustio vlajinji, a sad bi mi još trebali birati jednog vlaja, ali vidimo i kod Keruma koji je isto vlaj kako se ponaša. Ne, hvala lijepo, kandidiraj se za predsjednika Splita.

VL
PI
Pippo9
14:16 07.11.2009.

Danas Vidošević predstavlja potencijalnog kandidata za predsjednika Republike i ima onih koji tvrde da to nije loša ideja. Naime, uz sadašnju imovinu ne bio stimuliran za nastavak bogaćenja u istom stilu... Sama činjenica da je netko vlasnik svih ovih nekretnina, stečenih u samo desetak-petnaest godina a bez bilo kakvog jasnog izvora prihoda u svakoj sređenoj državi bila bi ulaznica za dugogodišnji boravak u zatvorenom prostoru i oduzimanje svih problematično stečenih imanja. Ne i u Hrvatskoj!

VL
PO
podravec
16:24 07.11.2009.

Vidošević:»Ako Hrvatska želi uspjeti mora imati razvojnu strategiju», On je kao predsjednik Gospodarske komore radio na razvojnoj strategiji. Jedino je problem da je to bila strategija njegovog razvoja vidljivo po tome što on danas ima milijune € a nije imaoo ništa a Hrvatska ima 46 milijardi € duga a imala je 237.000.000.000 kuna (milijadi) novčane akumulacije i mogla je postati zemlja blagostanja bez ikakvih kredita. Ali zahvaljujući raznim Vekićima, Vidoševićima, Dragičevićima, Lukovićima, Bandićima, Radićima, Sanaderima, Mladinićima i sličnima imamo zemlju siromaštva.

VL
ZL
zlatka
17:48 07.11.2009.

Ovaj kriminalac ima posalnje osigurati rusku dominaciju na Balkanu Hrvatsku učiniti energetski ovisnom. Počelo je, čim su maknuli Polančeca zločinačka organizacija je izračunala (priprema javnost za rusko -srpsko preuzimanj) da nam se posao s plinom ne isplati da su toto Sanader i Polančec krivo \"izračunali\" na štetu Hrvatske. Naravnoi dio kolača će dobiti i gad koji im to omogući dakle možemo očekivati da će se Nadanovo bogatstvo povećati.

VL
OB
-obrisani-
18:23 07.11.2009.

Vidošević: \"Obići ću i ja Hrvatsku, ali neću dijeliti budžetski novac.\" Nećeš, radije ćeš ga spremiti odmah u džep. Licemjerčino i lopovčino! Ti si \"predsjednik\" Hrvatske Gospodarske Komore, točnije političko pretvorbeni karijerist koji se dobro uhljebio, a tvoje realno znanjeje i pamet uredno pokazuju i ocjene iz studentskih dana, prosjek 2.2. Znači, sve same dvojke i valjda malo jača ocjena iz tjelesnog. I takav kakv jesi htio bi biti predsjednik ove zemlje. Znaš kako se kaže - \"Sjedi, dva!!!\" (Valjda se svaka bijeda osokolila pa misli \"Ako je tulac poput Mesića mogao biti predsjednik, mogu i ja - što i nije daleko od istine, ali se nadam da će ovaj put birači stati tome na kraj.)

VL
MA
maticzel
20:57 07.11.2009.

Stovana Gospodo,Drage Hrvatice i Hrvati ovi izbori su nelegalni i treba ih pod hitno odgoditi za neka bolja vremena!!! U VL anketi \"netko drugi\" je sakupio vise glasova nego svi ostali kandidati.I pored sve moguce medijske podrske drugovi komunisti i njima slicni bogati tajkuni su u debelom zaostatku i totalni poraz je zagarantovan.Pitanje je samo koli bi mogao biti taj \"netko drugi\"?Ocigledno netko cije je ime i prezime najstrozije zabranjeno od vrhovnog udbaskog nadzornika da se pojavi u glasilima FORZA MIREK FORZA MIREK FORZA MIREK

VL
PI
Pippo9
22:41 07.11.2009.

Danas Vidošević predstavlja potencijalnog kandidata za predsjednika Republike i ima onih koji tvrde da to nije loša ideja. Naime, uz sadašnju imovinu ne bio stimuliran za nastavak bogaćenja u istom stilu... Sama činjenica da je netko vlasnik svih ovih nekretnina, stečenih u samo desetak-petnaest godina a bez bilo kakvog jasnog izvora prihoda u svakoj sređenoj državi bila bi ulaznica za dugogodišnji boravak u zatvorenom prostoru i oduzimanje svih problematično stečenih imanja. Ne i u Hrvatskoj!

VL
DU
Deleted user
00:17 08.11.2009.

Vidosevic: Obici cu i ja Hrvatsku,ali pare nevracam... Vidosevic: Obici cu i ja Hrvatsku ,ali necu djeliti pare jer imam malo.. Vidosevic: Obici cu i ja Hrvatsku, vracam pare i idem svirat.. Sad neznan sto je tocno od ovih izjava?? Na Vama je da odlucite?

VL
PO
power123
08:53 08.11.2009.

Iskreno se nadam da neće pobijediti jer prodaje maglu sa svojim sloganom. Nije gospodarstvo zadaća predsjednika, niti ju on može napraviti.

VL
KI
kiseljali
10:06 08.11.2009.

interesantno...kako paraziti nikada niti jednom rječju neće priznati da su.....paraziti!.....i to na čistoj, najčišćoj hrvatskoj grudi!

VL
BA
bananarama
10:33 08.11.2009.

O pusički je suvišno trošiti riječi - autsajder, ali me zanima to je sastavio ovu anketu s izborom nekojiko kandidata za preds. Opcija \"netko drugi \"ima preko 60%. Svaka čast onome koji je sastavio ,pun pogodak. Zašto u izbor nije stavio sve kandidate ili se neki namjerno izostavljaju. Pohvali Pokudi

VL
TL
tvrdi_l
15:07 08.11.2009.

Obici ces ti Hrvatsku, ali zasto bi dijelio budzetski novac, nisi ti Robin Hood, nego Nadan Vidosevic koji se posluzio budzetskim novcem ali ne da bi ga dijelio narodu.Kazu da mu se nista ne moze dokazati a to je zato sto su istragu vodile hrvatske vlasti.Da je bio na zapadu ne da se ne bi kandidirao za predsjednika nego bi najmanje pet godina odsluzio u zatvoru.

VL
BI
bilibrig
21:18 08.11.2009.

Vidošević će dijeliti novac koji je pokrao. Njemu ne treba budžetski novac.

VL
LD
ldraskic
22:14 08.11.2009.

naš nadan ima novi glas ,sad mu ne bi trebao biti problem objasniti podrijetlo vlastite imovine i ulogu u privatizaciji splitske cementare.

VL
JO
josipa
12:48 09.11.2009.

strasno je koliko ljudi mogu biti zavidni drugima koji su nesto u svom zivotu stvorili..covijek vise ne smije imati novaca,a da ga ne proglase lopovom!

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:49 07.11.2009.

Nije blesav da ga dijeli. Radije će ga uzeti za sebe.

VL
WE
webber17
14:22 07.11.2009.

Nadan Vidošević se priprema za predsjednika države. Iako mnogi misle da su Upravni odbori institucije za uhljebljavanje partijskih drugova, njihova je uloga mnogo veća. Na primjeru Jadrantekstila i Vidoševićeve majke vidi se da su to tijela koja zapravo služe za odobravanje uništavanja državnih poduzeća – i to uz nagradu. Hrvatska je na žalost država izrasla na pljački koja se može usporediti samo s pljačkom koja se dogodila u Rusiji nakon propasti Sovjetskog Saveza. Hrvatska danas ima jednog Keruma koji se sprema za položaj splitskog gradonačelnika a samo jedan od stotinu Splićana u stanju je prisjetiti se da je Kerumovo bogatstvo posve banalnog porijekla. Stekao ga je naime prodajom humanitarne pomoći u vlastitih par trgovina u Splitu i okolici. Od Keruma do Vidoševića, od Lukovića do Škegre, od Ante Markovića do Vanje Špiljka, Hrvatska se vrti u devetom krugu pljačkaškog pakla. Očajnički nastojeći imitirati ove uzore, današnji se politički vrh ne libi lamentirati o nastavljaju ove prakse mutnih poteza iako nitko među njima u ozbiljnom svijetu ne bi bio u stanju objasniti odakle im imovina. Dok ide, ide... Slučaj Vidošević a posebno pokušaj prijetnji i otkupa inkriminirajuće dokumentacije za milijun kuna mali su detalj kako funkcionira današnja hrvatska država i njezina politika. Tobože civilizirano, europski, u okvirima pravne države a zapravo kriminalno, balkanski i bez traga pravne države. Kriminalci koji su i tužitelji i suci, kriminalna skupina u kojoj su svi isti, u kojoj su svi povezani istim kriminalnim interesima ali i pokriveni zakonskim oprostima, u kojoj su politika, policija, suci pripadnici iste bande kao u vrijeme najuspješnijih dana američke mafije; to je današnja Hrvatska. Nadamo se da će ovaj tekst barem nekoga skaniti od pogrešnog poteza kad se bude glasovalo o sljedećem hrvatskom predsjedniku. A uz Božju pomoć, možda tekst bude inspiracija i nekom istražitelju ili Uskoku ako ova država ikada počne izvlačiti se iz gliba u kojem se nalazi.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.