Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook-trend:

Vidjeli ste zgodnu curu? Spotted će 
vam sve reći o njoj

Facebook (1)
REUTERS/Pixsell
14.02.2013.
u 08:26

Poruka: Prijatelj traži curu, viđena u petak u Roku na Prljavcima. Ima smeđu kosu srednje dužine, svezanu u rep...

Hrvatski studenti iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i Zadra zaluđeni su “spottedomanijom”! Nova je to grupa na popularnoj društvenoj mreži Facebook pokrenuta početkom siječnja u kojoj mladi studenti pokušavaju saznati sve o osobi koja im se svidjela u menzi, na fakultetu, u knjižnici, gradu, klubu ili u trgovačkom centru.. Nebitno gdje.

Grupa “Spotted: Sveučilište u Zagrebu” broji više od 17 tisuća obožavatelja koji, čim primijete zgodnu djevojku ili mladića, šalju detaljan opis na Facebook-stranicu i računaju na pomoć!

– Prijatelj traži curu, viđena u petak u Roku na Prljavcima. Ima smeđu kosu srednje dužine, svezanu u rep. Imala je neke krem hlače i čizme sa zakovicama koje imaju svi. Bila je s dvije prijateljice u prvim redovima ispred pozornice. Taj predivan osmijeh ne može još odonda izbaciti iz glave i totalno je poludio za njom. Hvala – samo je jedna od poruka ispisanih na zidu grupe. Poruke ne ostaju bez odgovora, članovi grupe odmah nude potencijalna imena, a javljaju se i oni koji se u tim opisima prepoznaju. I upoznavanje može početi!

Najnovija je osnovana grupa “Spotted: Sveučilište u Osijeku”. Iako je aktivna tek četiri dana, već ju je podržalo više od četiri tisuće mladih.

– Prijateljica i ja tražimo dva dečka koja su danas s još dvojicom svojih prijatelja jela u Campusu oko 14 sati. Obojica su bila u sivim majicama, jedan je čak imao i sivu jaknu s kapuljačom. Izašli su i sjeli u crni golf našičkih tablica – pišu djevojke iz Osijeka očekujući bilo kakav odgovor. Svi oni koji ostave poruku tražeći simpatiju sigurni su – one se objavljuju anonimno.  

>> Mrtav čovjek izmislio 'lajkanje', Facebook tuže zbog patenta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije