Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI OKRŠAJ

VIDEO Vučić posramljen u UN-u: Htio raspravljati pa ušutio kad je predsjedavajuća lupila šakom po stolu

Aleksandar Vučić i Vanessa Fraizer
Foto: Screenshot/Twitter
1/4
23.04.2024.
u 10:27

U verbalnom okršaju Aleksandra Vučića i Vanesse Frazier deblji kraj izvukao je srpski predsjednik, a snimka rasprave proširila se društvenim mrežama.

Na redovnoj sjednici Vijeća sigurnosti UN-a o Kosovu, koja je održana u ponedjeljak, 22. travnja, došlo je do verbalnog okršaja između srpskog predsjednika Aleksandra Vučića i predsjedajuće Vanesse Frazier, inače veleposlanice Malte. U okršaju je deblji kraj izvukao srpski predsjednik, a snimka verbalne rasprave proširila se društvenim mrežama.

Frazier je kao predsjedajuća sjednicom dala riječ Vučiću, nakon čega je trebala govoriti kosovska predsjednica Vjosa Osmani Sadriu, uz napomenu da oboje imaju po tri minute za svoje govore, kako je ranije dogovoreno, pojašnjava Nova.rs. Vučić je prokomentirao da nije tako dogovoreno, ali da nema veze, na što mu je Frazier odgovorila da "jest dogovoreno".

Nakon što je Vučić ponovio da nije tako dogovoreno, Frazier je povišenim tonom i udarajući rukom po papirima na stolu rekla da joj je njena zamjenica rekla da je dogovoreno i da neće prihvatiti da je ona lažljivica. Nakon što je Vučić i dalje htio raspravljati o tome što je ili nije bilo dogovoreno, hladno ga je prekinula riječima: "Hvala vam, gospodine predsjedniče, imate tri minute". Nakon toga je Vučić rekao "Hvala" i započeo svoje izlaganje.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Nova era u obrani neba: U četvrtak u Hrvatsku slijeću Rafali, jedni od najboljih borbenih aviona u svijetu

Aleksandar Vučić i Vanessa Fraizer
1/18

Komentara 26

PA
paranormal_
11:38 23.04.2024.

Dali je to onaj lik sa snimke u Glini gdje poziva stanovništvo na daljnju pobunu?

AN
Antonio1952
11:15 23.04.2024.

Vučić mislio da je na Pinku ili Informeru gdje sam postavlja pitanja i odgovara. Nije naučio da ga netko prekida.

PR
pravednik2
11:21 23.04.2024.

Kišobrandžija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije