Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vučić ne samo da okreće leđa Putinu, nego i gradi savez s njegovim najodlučnijim europskim protivnikom

17.04.2024. u 07:35

Vučićeva Srbija baš sada mijenja svoj kurs i Vučić započinje tegoban i za njega iznimno rizičan proces

Komentara 32

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
07:54 17.04.2024.

Potpuno promašen zaključak. Kurs je isti: sjedi na dvije ili više stolica. Razlog tomu je pitanje Kosova koje je za Srbiju prokletstvo i blagoslov. Europski impotentni političari potpuno krivo misle kako jedino s Vučiem mogu riješiti to pitanje, a on to ne samo da koristi nego i forsira tu priču. S druge strane svima na ovim prostorima jasno je to on misli i radi. No, Macron da je pametan imao bi 20 godina mlađu, a ne stariju partnericu.

Avatar Barba
Barba
08:20 17.04.2024.

On samo želi sjediti na dvije stolice.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:52 17.04.2024.

Meni je malo vjerojatno da Vučić mijenja kurs. Vjerojatnije mi je da igra svoju vječnu staru igru sjedenja na dvije stolice. Tom igrom Srbi oduvijek varaju nevoljeni zapad i od njih dobivaju novac dok im istovremeno srce jedino kuca za Rusiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije