Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEGET GORNJI

VIDEO Vatrena stihija: Pogledajte kako se vatrogasci bore s požarom usred noći

03.08.2021.
u 10:22

Požar nije posustao ni tijekom noći, spustio se na južnu stranu brda Vlaška

U ponedjeljak oko 11 sati buknuo je požar u Segetu Gornjem, a vatrogasci se još bore s njim. Vjetar je širio požar unatoč naporima brojnih vatrogasaca te tri kanadera i jednom helikopteru koji su gasili vatru.

Požar nije posustao ni tijekom noći, spustio se na južnu stranu brda Vlaška. Kanaderi su jutros ponovno počeli gasiti požar, plamena više nema te se vatrogasci nadaju kako će tijekom prijepodneva staviti požar pod kontrolu.

Na Facebook stranici "Vatrogasci – oni su naši heroji" objavljena je snimka borbe vatrogasaca s požarom usred noći. Pogledajte kako je to izgledalo na prvoj crti obrane.

Ključne riječi

Komentara 2

SK
Skviki3
11:09 03.08.2021.

Nek pošaljeju još koji Kanader u Tursku, pa bu nam lakše ugasit požar.

Avatar drug Joža
drug Joža
11:04 03.08.2021.

Zanimljivo da je i Istra na moru, isti uvjeti ali ne sjećam se kad je tamo bio neki veći požar ili da su morali zvati kanadere da ga gase...izgleda da je tamo drugačiji mentalitet nego u Dalmaciji, pa zato nema velikih požara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije