pucali oko njega
Povratak na članak

Ukrajinac golim rukama pokušao zaustaviti tenk

Rusija je u petak reagirala na prijetnje SAD-a koje su zaprijetile većim sankcijama ako Rusija ne ispuni svoju stranu međunarodnog sporazuma o Ukrajini, javlja Reuters, prenosi Yahoo News. Bijelu Kuću optužili su da Rusiju tretira kao ' krivog školarca'.

Komentari 61

DU
Deleted user
14:49 19.04.2014.

jedan se Ukrajinac golim rukama suprotstavlja ukrajinskom tenku i pokušava ga zaustaviti... prenoseći ovo zapadnjački mediji stvarno su se srozali na razinu smeća kakav i hrvatski kreditni rejting

VL
BE
Beethoven
14:59 19.04.2014.

Kako znate tko je na tenku, a tko ispred tenka? Vjerojatno zna BBC ili Reuters. Svaki dan plasiraju neku novu vijest, a naš lakomisleni hrvatski narod u to vjeruje. Sve što pročitate u novinama morate vidjeti tko piše i iz kojeg je izvora došlo. Zanima me što će sutra biti izrežirano od strane onih koji su u Ukrajini izvršili državni udar.

VL
KI
Kissinger
14:33 19.04.2014.

zašto bi rusi provodili "sporazum"."sporazum" od 21 02 iz kijeva izigran drugi dan.zar angloameri i njihove eu pudlice misle da su putin i ekipa pučkoškolci.žirinovski reče nekim novinarima da im vraćaju milo za drago te ih uputio na majdan da od tamo izvješćuju.

VL
RA
Rangostar
13:06 19.04.2014.

Bolji bi naslov bio " Ukrainac golim rukamo pokuso zaustavit tenk i poslje popio hladno pivo".

VL
LD
lopov drpiga
13:28 19.04.2014.

a komentirao bi i video... ono što se događa u jugoistočnim regijama je to da ukrajinci sa zapada šalju tenkove na istok koje onda stanovnici na istoku nastoje blokirati... to je jasno svakome tko prati situaciju... pošto je ovdje obrnuta situacija daje mi za pravo da sumnjam u istinitost opisanog događaja...

VL
RA
Rangostar
15:08 19.04.2014.

Jest da mi u Hrvackoj vise volimo Amerikance al' u zdanje vrijeme lazu, spijuniraju,prijete itd. Zasto spijuniraju najbolje prijatelje i njihove zene ? O cemu se radi ???

VL
SK
sladja_kava
13:55 19.04.2014.

ukrajinaska vlast poslala vosjku da smiri proruske separtiste ...a ciji je ovo sad tenk? hehe

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
14:06 19.04.2014.

chemica: "Dogovor potpisan na Rusijom ne vrijedi ni papira na kojem je napisan" To je bilo rečeno još prije 200 godina, a vrijedi i danas.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
13:34 19.04.2014.

"Sporazum koji je između ostalog pozvao da se sve ilegalno naoružane grupe razoružaju i završe s okupacijom javnih zgrada u istočnoj Ukrajini, odbacuju, javlja Reuters, prenosi Yahoo News. Rekli su da nemaju nikakve obveze prema tom dogovoru, a Moskva tvrdi da nema nikakvu kontrolu nad njima". Ako jetoistina, Rusija se ponijela neodgovorno, kad je potpisala sporazum, jer bi toznaćilo da su ga trebale potpisati naoružane skupine. No, primjer Daytonskog sporazuma o BiH pokazuje da naoružane grupe nepotpisuju takve sporazume već njihovi stvarni naredbodavci. Kako je Rusija nesumnjivo naredbodavac tih skupina, i kako je onapotpisala sporazum, ona tim skupinama treba samo narediti da se one ili predaju Ukrajinsima ili prijeđu (vrate se) u Rusiju i problema ne bi više trebalo biti!

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
17:19 19.04.2014.

Jordan, London, United Kingdom, 25 minutes ago...... If Russia had instigated a coup in Canada or Mexico, and the USA subsequently sent troops to the border, would we be threatening sanctions against the USA ? I somehow doubt it. I. I also doubt that the USA would stop at the border. They would try and reverse the coup. Russia is being very measured in their response. Hypocrites Cameran and Hague will never admit that though

VL
KA
kafka
15:38 19.04.2014.

Sjetimo se brojnih sporazuma o prekidu vatre i zaustavljanju neprijateljstava u vrijeme Domovinskog rata!

VL
ST
stomugromova
17:33 19.04.2014.

pravi alfaman "Dogovor potpisan na Rusijom ne vrijedi ni papira na kojem je napisan" To je bilo rečeno još prije 200 godina, a vrijedi i danas".++++++++++++++++ Javio se predstavnik nebeske rade,koja se hrani rasizmom i posebnošću.To da mrzite Ruse kaokao niti jedan narod,poznato nam je.Zapravo vi mrzite sve gojime iz dubine duše i stalno vam je na pameti kako ih porobiti i uništiti.

VL
OS
osvrt
17:27 19.04.2014.

Novinari bi trebali provjeriti ono što pišu. Na youtubeu se vidi ovo: potražite pod "Украинские военные стреляют в безоружных и мирных жителей." Sad, što je istina. Velike agencije nisu garancija za istinu.

VL
ZA
zagrebHR
16:42 19.04.2014.

potpuno pogrešno objašnjenje novinara večernjeg jer su na oklopnom transporteru ukrajinski vojnici koji pucaju i skoro su pregazili ovog lokalnog Rusa, ova situacija je potpuno drukčija od one snimke u kojoj ukrajinski vojnici okruženi ruskim stanovništvom napuštaju transportere i onda ih preuzimaju lokalni prorusi, to znači da nije baš tako sigurno da će se svi ukrajinski vojnici zbratit s narodom i okrenut oružje prema Kijevu, neke je zavaralo ono kad ukrajinski vojnici predavaju oklopnjake prorusima, ako CIA ima zadatak da izazove rat i rusku intervenciju onda je velika vjerojatnoća da će se to dogodit jer se stanje na terenu može promijenit u trenutku

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
16:07 19.04.2014.

nego sto bi sa onim protuzidovskim pamfletom....nesto se vise ne spominje

VL
CH
chemica
13:52 19.04.2014.

Tako je i Hitler kršio sporazume koje je potpisao. Krim više nije ukrajinski mada je Rusija garantirala da će biti, samo da bi se Ukrajina dobrovoljno odrekla nuklearnog oružja. Tko sada može prisiliti Rusiju da se drži potpisanog? Uzeli su dio Moldavije, Gruzije, Ukrajine, a sada bi još. Bez obzira na cijenu. Varali, ubijali... sve je dozvoljeno. Imaju atomsku bombu pa smiju?

VL
ST
stomugromova
17:24 19.04.2014.

Ukrajinac pod utjecajem LSD,golim rukama pokušao zaustaviti tenk.

VL
DA
damocles
20:21 19.04.2014.

da je medvedev predsjednik rusije bila bi drugacija prica i na vecernjem ovdje i u drugim medijima. putin je nekako mekan previse zato i zapadna propaganda uzima maha

VL
LD
lopov drpiga
12:31 19.04.2014.

sporazum je potpisan i treba ga provoditi... izvršiti pitisak na ruse da razoruža skupine na istoku, a isto tako pritisnuti ameriku da razoruža skupine u kijevu i zapadu zemlje.... što prije se riješiti nelegealne vlasti i raspisati poštene parlamentarne izbore... i tako dalje. slava ukrajini

VL
OP
opančar
13:19 19.04.2014.

putin je u pravu 100%, kad je gorbačov dozvolio ujedinjenje njemačke, i pustio da se raspadne sssr, potpisan je sporazum s natovario osjetim da se neće širit na nove države, i to zapad vrlo zna, dakle nato je prvi prekršiošio taj dogovor primajući u vojni savez mađarsku, rumuniju, bugarsku, poljski izdržat., a putin nije glup ko Staljin da brani Rusiju u Moskvi od hitlera, sad brani svoju državu u ukrajini, svaka mu čast, pametnom je sve jasno.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.