Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo sam umoran

VIDEO Sudac zaspao na suđenju, pa osudio optuženika!

sudac
Screenshot Youtube
01.02.2013.
u 21:37

Mahno se nakon što je snimka objavljena i na državnoj televiziji branio kako nije zaspao već je zatvorenih očiju slušao izlaganja.

Iako se često, čak i s pravom, žalimo na domaće sudstvo, slučaj zabilježen u Moskvi spada u domenu \'vjerovali ili ne\'. Snimka koja se pojavila na Youtubeu pokazuje kako je sudac Yevgenij Mahno u ruskom gradu Balgoveschensk zaspao tijekom suđenja.

Da stvar bude gora, ne samo da je prespavao raspravu, već je optuženika, poduzetnika optuženog za korupciju osudio na pet godina zatvora!

Kako prenose ruski mediji, skandal je izbio čim je snimka dospjela na internet, a Mahno se nakon što je snimka objavljena i na državnoj televiziji branio kako nije zaspao već je zatvorenih očiju slušao izlaganja.

\'Umorni\' sudac nakon toga je podnio ostavku, no Viši sud nije ga dodatno kaznio, tako da će Mahno morati ponovo položiti ispit za suca, i nadati se da će ponovo biti postavljen na sudačku poziciju.

Osuđeni poduzetnik ipak je dobio pravo na ponovljeno suđenje.

Ključne riječi

Komentara 10

TO
Toni50
23:01 01.02.2013.

Da stvar bude gora, ne samo da je prespavao raspravu, već je optuženika, poduzetnika optuženog za korupciju osudio na pet godina zatvora! Dobro je prošao kriminalac da nije spavao dao bi musigurno kaznu od 10 godina !!! Sjetimo se Sanadera ....

DU
Deleted user
09:37 02.02.2013.

Pa ak mogu nasi politicari u Saboru, zakaj ne moze jedan sudac u Rusiji? S jednom razlikom: kod tog suca trpi jedan jedini, kod nas trpe 4 i pol milijuna!!!!!!

OB
-obrisani-
22:15 01.02.2013.

;( koji Kralj ali u negativnom smislu... da je pukim slucajem sudac u Americi taj bi nevina posla na elektricnu stolicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije