Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planina piramida

VIDEO Srbi bjeguncima od smaka svijeta nudili 'Posljednju večeru'

čimpanza, zoo, Chester
Foto: AFP
1/2
21.12.2012.
u 13:59

Mnogi turisti su došli podno planine Rtanj, koja ima oblik piramide, u Srbiji kako bi izbjegli najavljeni smak svijeta, a spremni su ih dočekali trgovci koji su odlučili zaraditi na paranoji.

Mnogi turisti su došli podno planine Rtanj, koja ima oblik piramide, u Srbiji kako bi izbjegli najavljeni smak svijeta, a spremni su ih dočekali trgovci koji su odlučili zaraditi na paranoji..

U Reutersovu se prilogu vidi da su se "naoružali" prigodnim majicama i drugim suvenirima, ali i s u drvu rezbarenom "Posljednjom večerom". – Njegove osobine govore da je Rtanj zaista drevna piramida. Nemoguće da je ovakav jasan oblik Rtnja nastao slijeganjem tla i pod utjecajem atmosferskih prilika – kazao je direktor istraživačkog i ekološkog centra "Duh Rtnja" Saša Nađfeji.

Srpska glumica i model Bojana Barović rekla je rekla da vjeruje kako sada završava jedan 'krug' u majanskom kalendaru te da dolazi nova era. Prodavač Igor Đorđević  kazao je da je ta priča sa Rtnjom u prvom redu jedna velika reklama. – Znamo svi da od smaka svijeta nema ništa. Ali bih volio da je to tako jer je ovo nerazvijen kraj i to zaslužuje – zaključio je Đorđević.

>>Smak svijeta: Policija zaustavila odlazak na "sigurnu planinu"

 

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
15:26 21.12.2012.

@Boris... Od kud da znam ... Nije se javio kod mene ili nas.. Necemo o tome,ovo je tema "smak svijeta"..

OB
-obrisani-
14:26 21.12.2012.

@Boris, hehe ma znam, to je vaš običaj...hvala Bogu da se nijeraširio po svijetu..

BM
Boris Markovic
14:22 21.12.2012.

Bravo za Srbe. Bravo i za Vladimira na interesantnom predlogu. To bi onda bila kompletna usluga. Ubiju te posle poslednje vecere i tako ti prirede smak sveta (kada te ubiju to je u stvari portabl-mini-licni smak sveta).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije