Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što im je bilo u glavi?

VIDEO Šleper se okretao na A1, vozač 'šišao' preko rotora: Pogledajte lude manevre na našim cestama

Prometne zgode i nezgode, VGdanas, HAC
22.07.2023.
u 12:32

Kamere koje su se našle u na pravom mjestu u pravo vrijeme zabilježile brojne incidente na hrvatskim prometnicama

Puno brzinom automobil je preletio preko sredine rotora u Kolodvorskoj ulici u Velikoj Gorici, oštetio automobil i nekoliko znakova. Potom se udaljio. Na svu sreću, u tom trenutku na tom mjestu nije bilo pješaka.

No nije to jedina šokantna situacija s hrvatskih prometnica. Kamere koje su se našle u na pravom mjestu u pravo vrijeme bilježile su i druge incidente. Početkom srpnja vozač u karlovačkoj Branimirovoj ulici sletio je s ceste i udario kontejnere. Samo nekoliko trenutaka prije, tim istim mjestom prolazila je pješakinja koja je šetala psa. Vozač, policija će kasnije otkriti da je riječ o 35-godišnjaku, pobjegao je mjesta događaja. 

VEZANI ČLANCI:

Iz Splita je nedavno stigla vozača kojeg je ponijela svadbena atmosfera. Iz auta viri barjak, a vozač po raskrižju pravi "osmice". Ipak, vjerojatno najšokantniju snimku ove godine objavio je HAC. Vozač kamiona početkom svibnja zatekao se u suprotnom smjeru na autocesti A4 koja vodi od Zagreba prema Goričanu. 

Kad je shvatio da je pogriješio - odlučio se za suludi manevar. Kamionom se na autocesti okrenuo. U potragu za počiniteljem, koji je prilikom okretanja udario i ogradu na autocesti, uključilo se više policijskih uprava jer je vozač nastavio vožnju autocestom u smjeru Zagreba. Priveden je 37-godišnji rumunjski državljanin.

Sulude manevre na našim cestama pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
12:43 22.07.2023.

Šleper? Tegljač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije