Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neredi u egiptu

VIDEO Zapalili studio Al Jazeere u Kairu

21.11.2012.
u 15:51

Studio koji gleda na Trg Tahrir nalazi se u blizini mjesta gdje su se ovog tjedna dogodili nasilni sukobi između mladeži i snaga reda u kojima su ozlijeđeni deseci ljudi

Grupa prosvjednika zapalila je studio televizijske postaje Al Jazeere u Kairu, javlja Reuters. Studio koji gleda na Trg Tahrir nalazi se u blizini mjesta gdje su se ovog tjedna dogodili nasilni sukobi između mladeži i snaga reda u kojima su ozlijeđeni deseci ljudi.

Egipatska policija priopćila je da je uhitila trojicu muškaraca zbog sumnje da su umiješani u napad, ali nije otkrila njihov identitet.

Prozori studija su razbijeni, a dvije boce koje su najvjerojatnije poslužile kao Molotovljevi kokteli pronađene su u uredu televizijske postaje.

– 200 do 250 ljudi okupilo se izvan studija i pjevalo protiv televizijske postaje – kazao je Ahmed Dessouki, jedan od urednika, za Reuters. Trenutačno se provodi istraga.

>> Policija dobila lažnu dojavu o bombi u CNN-ovu centru

Ključne riječi

Komentara 3

IR
irani.
11:01 22.11.2012.

Zasto je izbrisan moj post od 06:56? Sto nije bilo u skladu s pravilima komentiranja? Al Jazeera je ozbiljna institucija koja pise s arapskog stanovista. Oni ne objavljuju propagandu i lazi i stoga imaju solidnu reputaciju. Mogu smetati jedino onimaima koji vise nisu u stanju prihvatiti nista osim najsirovije propagande.

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
16:16 21.11.2012.

UŽAS!

DO
Dongfeng
23:59 21.11.2012.

A sto ti je tu uzasno? Da je ova propagandna lazljiva televizija izgorjela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije