Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posvećivao crkvu

VIDEO Patrijarh Kiril srušio se tijekom liturgije: To što sam danas pao ne znači ništa

Ptrijarh Kiril
Foto: Screenshot
1/3
26.06.2022.
u 12:34

Glasnogovornik crkve rekao je da je patrijarh ozlijedio leđa na rubu propovjedaonice nakon što zaštitari i drugi biskupi nisu uspjeli reagirati na vrijeme kako bi zaustavili njegov pad

Poglavar Ruske pravoslavne crkve, blizak Vladimiru Putinu snimljen je na videu kako pada tijekom vjerske službe.Patrijarh Kiril je posvećivao crkvu u gradu Novorosijsku u južnom Krasnodarskom kraju uz Crno more kada se poskliznuo na mramorni pod.

Glasnogovornik crkve rekao je da je patrijarh ozlijedio leđa na rubu propovjedaonice nakon što zaštitari i drugi biskupi nisu uspjeli reagirati na vrijeme kako bi zaustavili njegov pad, izvještavaju novine Moskovsky Komsomolets. Služba se nastavila, piše Newsweek.

Patrijarh se pokušao nasmijati padu koji je smatrao žrtvom skliske površine. "To što sam danas pao ne znači ništa", rekao je vjernicima u snimku koji je podijelio BBC.

"Pod je divan, možeš se pogledati u njemu, tako je sjajan i gladak", rekao je, "Kad se po njemu prolije voda, čak i ako je svet, onda stupaju na snagu zakoni fizike.", dodao je. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Storm95.
Storm95.
13:28 26.06.2022.

Ahahaha kako otresa. Šteta što glavom nije puka. Nek se upita jel to neka poruka....

ZA
zagi101
13:22 26.06.2022.

e da se Putin tak složi i slomi vrat pa nas oslobodi ove nuklearne prijetnje

FI
firestone
12:52 26.06.2022.

al' se razljepio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije