Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gladan i malaksao

VIDEO Mladunče lava pronađeno na cesti kod Subotice, u Zoološkom kažu: Nije naš

22.09.2023.
u 10:43

Nije poznato ni kako je lavić dospio na ulici niti čiji je, sigurno je jedino da nije pobjegao iz Zoološkog vrta

Slučajni prolaznik jučer je na Ćantavirskom putu kod Subotice pronašao malog lava. Zaustavio je automobil i sklonio lavića s puta, a zatim pozvao policiju. Na teren su odmah izašli inspektori, policija, ali i stručnjaci Zoološkog vrta, piše N1.rs.

Prema riječima svjedoka lavić je umiljat, pitom, ali prilično malaksao i pothranjen. "U dosta je lošem stanju. Molimo za malo strpljenja, jer nemamo još ni biokemiju, uzeli smo mu krv, dakle laboratorijske rezultate čekamo, a u međuvremenu veterinar mu daje infuziju i nadamo se da će preživjeti", kaže rekla je za Danas.rs Sonja Mandić, direktorica Zoološkog vrta na Paliću. Zbog njegove slabosti, teško je procijeniti koliko je star, no Mandić procjenjuje da ima između tri i šest mjeseci. 

VEZANI ČLANCI:

Mladunče lava zadržano je u Zoološkom gdje mu pružaju prvu pomoć, a ne zna se hoće li ostati kod njih ili će nadležno ministarstvo odlučiti drugačije. Nije poznato ni kako je lavić dospio na ulici niti čiji je, sigurno je jedino da nije pobjegao iz Zoološkog vrta.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
No1
16:55 22.09.2023.

Kad ga mama pocne traziti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije