Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pa ti onda varaj...

VIDEO Kako se osvetio supruzi kad je otkrio da traži ljubavnika

Preljubnica
Screenshot YooTube
25.01.2013.
u 15:42

Becky Jones tražila je putem interneta ljubavnika te za supruga napisala da je idiot i potpuno lud. Kada je otkrio njezine namjere, suprug je krenuo u osvetu...

Ubuduće će paziti što radi na internetu 37-godišnja Becky Jones iz engleskog Lincolnshirea koju je suprug uhvatio da putem stranice za pronalaske partnera zapravo traži ljubavnika, piše Daily Mail.

Nesmotrena žena ostala je ulogirana na svom profilu kada joj je suprug sjeo za računalo kako bi provjerio e-mail. I imao je što vidjeti.

– Moram priznati, moj suprug ne zna da sam ovdje. U braku sam pet godina, ali suprug mi je potpuni idiot i lud je. Potrebna mi je pažnja nekog normalnoga. Volim dvije stvari u životu – moje konje i svoj kabriolet Peugeot. Tražim muškarca koji slično razmišlja i očekujem diskretnost – napisala je 37-godišnjakinja.

Nakon što je to pročitao, suprug je krenuo u osvetu. Koliko je zapravo lud, pokazao joj je kada je njezina limenog ljubimca zatrpao hrpom konjskog izmeta. Nakon toga joj je čestitao Valentinovo te snimku postavio na YouTube.

>> Žene muškarca-preljubnika mogu prepoznati na prvi pogled

Ključne riječi

Komentara 7

VE
velikazmija
18:00 25.01.2013.

jest pravi muškarac i dalje sa njom živi --

BA
banijash
19:14 25.01.2013.

Kako ce ga sad tek varat :))

MA
mark5
16:38 25.01.2013.

Pravi muškarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije