Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLOGER SAŽEO PLANOVE

VIDEO Ovo su planirane buduće autoceste i brze ceste u Hrvatskoj

Nedovršena, no asfaltirana, nova cesta na dionici Farkaševac - Bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
15.08.2023.
u 15:06

Planovi u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj puno su jasniji, napomenuo je bloger, dok za Splitsko-dalmatinsku te Ličko-senjsku županiju nije sigurno planiraju li se graditi brze ceste ili državne

Koje su sve dionice cesta i autocesta planirane u Hrvatskoj tijekom idućih godina, pitanje je na koje je jedan bloger putem YouTubea odgovorio sveobuhvatnom analizom svih projekata u Hrvatskoj. YouTube kanal Na Hrvatskim Cestama objavio je video koji je sažeo svu već započetu ili planiranu gradnju, ili onu koja se pak najavljuje.

Planovi u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj puno su jasniji, napomenuo je bloger, dok za Splitsko-dalmatinsku te Ličko-senjsku županiju nije sigurno planiraju li se graditi brze ceste ili državne. Što se tiče Slavonije, najvažnija je izgradnja podravske brze ceste od Iloka pa sve prema Virovitici te Varaždin. Osim toga. očekuje se dovršetak autoceste A5 do granice s Mađarskom. Što se tiče područja Zagreba, planiran je dovršetak sjevernog zagrebačkog prstena, kao i nova zagrebačka obilaznica. 

Cijeli popis planiranih gradnji možete pogledati u videu.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 9

BT
Branko_Trol
15:47 15.08.2023.

Ako je bloger to objavio ja mu vjerujem

Avatar drago41053
drago41053
16:11 15.08.2023.

Nosi taj "bloger" grudnjak?😛

Avatar Klopsek
Klopsek
15:11 16.08.2023.

Interesira me koliki hdz dug će otplačivati naši prapra i prapra unuci??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije