Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveni detalji

VIDEO GTA V imat će tri glavna lika i dosad najveći grad

Josip Vranković
Foto: Goran Stanzl
1/2
09.11.2012.
u 17:56

Mjesto radnje bit će Los Santos, Rockstarova inačica Los Angelesa u kojoj se dijelom zbivala i radnja San Andreasa

Novo izdanje megapopularnog serijala Grand Theft Auto bit će definitivno najkompleksnija videoigra koja je ikad izašla iz Rockstarovih radionica, piše Game Informer. GTA V, koji će biti pušten u prodaju na proljeće iduće godine, imat će tri upravljiva lika i mapu veću od onih iz GTA San Andreasa, "četvorke" i Red Dead Redemptiona – zajedno.

Glavni su protagonisti Michael, bivši pljačkaš banaka koji sada živi na visokoj nozi zahvaljujući dogovoru s policijom, Franklin, mladi član bande koji je počeo polulegalno raditi kao zapljenitelj, i Trevor, manijakalni narkoman s dugogodišnjom kriminalnom karijerom. Igrači će moći upravljati bilo kojim od trojice likova te se prebacivati između njih kad god to žele, sve dok nisu usred misije.

Mjesto radnje bit će Los Santos, Rockstarova inačica Los Angelesa u kojoj se dijelom zbivala i radnja San Andreasa. U Rockstaru su također otkrili da će "petica" imati više vozila od bilo koje epizode dosad, a poboljšano je i upravljanje.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
DoctorHandy
13:11 10.11.2012.

Koliko ovo čudo traži RAMa? :) ps: inače, ak se mene pita, Deus Ex je još uvijek No.1 i to teški ;) Šteta kaj od toga nisu napravili neki dosljedan serijal..

V3
volimjosipu<3
22:08 10.11.2012.

24 gige!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije