Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGAŠEN JE

VIDEO Gorio neboder u Emiratima, krhotine padale na tlo: 'Nema ozlijeđenih'

Ajman Police GHQ
27.06.2023.
u 09:18

Stanovnici te zgrade odmah su bili evakuirani jer se požar proširio, a policija je naknadno utvrdila kako su vatrogasni timovi uspjeli ugasiti plamen

Golemi požar proširio se po cijelom neboderu u Ajmanu, gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ovog ponedjeljka u večernjim satima. Crni dim nadvio se nad gradom, a snimke s terena pokazuju kako se vatra proširila po gotovo svim katovima desne strane nebodera, dok su užarene krhotine padale na tlo. 

Stanovnici te zgrade odmah su bili evakuirani jer se požar proširio, a policija je naknadno utvrdila kako su vatrogasni timovi uspjeli ugasiti plamen. Nije bilo ozlijeđenih, prenosi BBC.

Podsjetimo, prije nešto više od dva mjeseca planuo je požar i u stambenoj zgradi u Dubaiju, gdje je poginulo 16 osoba, a devetero je bilo ozlijeđeno. Istraga koja je provedena pokazala je kako je uzrok bio ''nepoštovanje sigurnosnih standarda'', dok su lokalni mediji kazali kako je požar planuo u jednoj od najstarijih četvrti grada, gdje pritom većinski rade migranti i trgovci.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije