Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubljanska banka

Vesna Pusić: Ne razumijem što Slovenci žele

vesna pusić,karl erjavec (1)
AFP/PIXSELL
27.09.2012.
u 20:06

Hrvatska oko Ljubljanske banke ima apsolutno konzistentno stajalište i ne razumijem što se sa Slovenijom dogodilo – poručila je V. Pusić.

Ministrica Vesna Pusić u New Yorku je komentirala izjave slovenskog šefa diplomacije Karla Erjavca koji je rekao da RH stalno mijenja stajališta oko Ljubljanske banke, te da zbog toga nije previše optimističan da će se naći rješenje.

>>'Slovenija se zbog Ljubljanske banke prikazuje kao kočničar EU'

– Hrvatska oko Ljubljanske banke ima apsolutno konzistentno stajalište i ne razumijem što se sa Slovenijom dogodilo – poručila je V. Pusić.

Podsjetila je da su financijski stručnjaci Zdravko Rogić i France Arhar već održali dva sastanka.

– Usred toga Slovenija zaključuje da ne žele slušati mišljenje ni vlastitog ni našeg stručnjaka, nego ultimativno postaviti uvjet da se odustane od bilo kakvih procesa vezanih uz dug Ljubljanske banke. Ne razumijem koji je cilj i što se tu želi – rekla je Pusić.

>>'Bez obzira na hrvatski ulazak u EU, Hrvatska nikamo ne seli'

Komentara 40

SO
sotokuco
20:47 27.09.2012.

Slovenci, i posebno slovenke, obožavam vas. Vi ste jedina nada koja tinja da ne idemo u EU, ali, mislim da će to pasti u vodu. Volio bi da nisam u pravu, i došao bi u Sloveniju, napraviti proslavu. Vesna ne razumije vas, a ja ne razumijem nju. Nikako.

SE
sestrićna
21:06 27.09.2012.

kako ne razumiješ..žele da zaboravimo te milijune ako želimo u eu..sad jasno?

JA
Jadrija
20:14 27.09.2012.

Ne znaju ni oni sami što žele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije