Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Vesna Pusić: Vučić ima još veći problem nego što se mislilo

Provincijalno ponašanje i srozavanje Hrvatske na tu razinu samo pokazuje da ljudi koji to čine zaista nisu u stanju voditi jednu ozbiljnu zemlju, rekla je Vesna Pusić

Komentari 60

Avatar mili99
mili99
12:19 24.06.2015.

Obzirom da Vlada ne radi svoj posao i ne stite integritet RH vrijeme je da i podnesu ostavke!

VL
UR
uragan
12:54 24.06.2015.

Prvo sto vlast treba učiniti ova ili buduća je razlog tog okupljanja. Na žalost i danas u slobodnoj Hrvatskoj jis uvijek traju simboli bivše tvorevine. Treba točno utvrditi sto je bilo u Jadovnom. Sva istraživanja koja su radili u bivšoj tvorevini dokazuju u jami nema ni jedan kostur. Dakle sve upućuje na veliku laž jednu u nizu kokom se Hrvate držalo u bivšoj tvorevini na optuženičkoj klupi. Na žalost to je samo jedan u nizu događanja koji se nisu dogodili kao Veljun, Srb, Brezovica Itd Itd. Interes Hrvata i Republike Hrvatske je istina a ne nizovi kojima su 45 godina Hrvate oroglasavali nacijom koja ubija druge i drugačije samo zato sto su drugi i drugačiji.

VL
TP
trias politica
12:32 24.06.2015.

Znam da nema puno bolje političke opcije u Hrvatskoj ali ipak jedva čekam da ovi odu u opoziciju dok nam nisu još više političke štete nanijeli.

VL
OL
oluuja
12:37 24.06.2015.

baš zgodno

VL
JE
Jelenko18
13:09 24.06.2015.

naravno pa kada su crvendaci uopce i stalo u obranu rh? svi su oni isti.

VL
FO
ForeignLegion1987
13:26 24.06.2015.

ma kakvi ,,,vucic,,,tko njega i njh sve zajedno sisa,,,hrvatska ima veci problem nego se i misli ,,,sa,,,ovakvima kao pusicka milanovic i ostali vjetropiri od ministracica

VL
JU
juma
13:38 24.06.2015.

Hrvatski problem su oni koji su pozvali i ugostili gospodina Vulina, a sada svi peru ruke od njega, kao da je tamo došao na vlastitu inicijativu?

VL
DD
Don-Dom
12:53 24.06.2015.

Razina? Koja razina? Da nije razina Marijanske brazde?!

VL
Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
13:23 24.06.2015.

Jedva cekam izbore da zavrsi ta agonija i da HDZ preuzme vlast, a da ova vlada ode

VL
Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
13:22 24.06.2015.

Ima i ona problem, ako ne ude u UN.

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
13:08 24.06.2015.

Jadan on kad takvi kao ti vode brigu o njemu.

VL
MI
Mirnadob
13:07 24.06.2015.

Tocno,oni sanjaju jos uvijek o velikoj srbiji,pa hoce oni izlaz na More,nije im dosta njihovo "bre more" nego zeli i Jadransko More,a da bi dobili izlaz na Jadransko More,moraju blatit Hrvatsku na gubicu i guzicu,a HR politicari su im u tome cesto pomagali. Pomaganje je vec pocelo,kad je Sanader usao u koaliciju sa Stanimirovicem!!!

VL
Avatar tetina
tetina
13:55 24.06.2015.

Drugarice Pusic stvarno ste od vanjske politike napravili cirkus. ..srozali ste ju na najnize grane..Hrvatska vanjska politika s vama na celu je predmet sprdacine..

VL
AG
Agramer198
14:23 24.06.2015.

Sva sreća pa je Pusi tak glanc fina i navek kulturna dama. Sačuvaj Bože da na neki način da do znanja da građani RH (o Vladi ne bih) ne odobravaju onakve huškačke i faktički netočne govore. Valjda jadna se nemre sama dosjetiti da bi mogla recimo, kulturno, poslati diplomatsku notu u BG u kojoj bi, kulturno, dala do znanja kako je Vulini do daljnjeg, nepoželjan u Hrvatskoj dok semon i Vučić ne ispričaju i ne ograde od bedastoća koje prosipaju. No znam, previše tražim i očekujem od "ministarke regijona"..

VL
SO
Somelier
13:41 24.06.2015.

Dođe bizantinac u Hrvatsku, popljuje ju uzduž i poprijeko kao i od pete do glave a nikoga to ne smeta osim Predsjednicu i HDZovce. Umjesto da vlada reagira i pošalje službenu protestnu notu Srbiji, Pusička naziva HDZovce koji su reagirali na blaćenje, provincijalcima. Hoće li već jednom proči ova godina pa da lustriramo sve te Jugoslavene i ljubitelje srba i četnika.

VL
HI
hiromant
14:02 24.06.2015.

Stara narodna mudrost sazdana na iskustvu stečenom u "bratskom zagrljaju" s tim podmuklim bizantincima kaže: "Šubari za stolom vjeruj isto kao i šubari - pod stolom !", pozvati drskog provokatora u "goste" i očekivati da se on uljuđeno ponaša smješno je i naivno, no pozvati ga s namjerom da iskaže svoj "talent" je već nešto što se očekuje, stoga reći nismo znali, nismo mislili, nismo očekivali, obične su i bezočne srbijanske LAŽI! Što očekivati od dužnosnika države koja je rehabilitirala četništvo, čije vodstvo je odreda četničke provenijencije, država u kojoj se djeca u školama od malih nogu indoktriniraju mitom o Jasenovcu s 500.000 žrtava, Jadovnom s 40.000 tisuća, genocidnošću Hrvata,…. nego li bujicu laži, mržnje i objeda koje se iz srbije neprestano slijevaju na Hrvatsku još od one daleke 1945. godine! Ako se u konkretnom slučaju nekome treba čuditi, onda je to anemična, gotovo skrušena reakcija vladajuće udbaško komunjarske kamarile u Hrvatskoj, koja ovu tešku i besprizornu provokaciju svodi pod neki tobožnji "nedostatak kućnog odgoja", to je ono što zastrašuje a nadasve ZABRINJAVA !! Zar je onda za čuditi se, kad se ova vlast nazove nenarodnom ili čak PROTUNARODNOM ??? Evo što je o LAŽI kao sastavnici srpskog mentalitet rekao jedan od vodećih velikosrpskih ideologa Dobriša Ćosić: "Mi srbi LAŽEMO da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; LAŽEMO iz samilosti, LAŽEMO iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, LAŽEMO zbog poštenja. LAŽEMO zbog slobode. LAŽ je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. LAŽEMO stvaralački, maštovito, inventivno.“ „LAŽ je srpski državni interes.“ „LAŽ je u samom biću Srbina“. „U ovoj zemlji (srbiji) svaka LAŽ na kraju postaje ISTINA.“ „Srbe je toliko puta u istoriji spašavala LAŽ… Sve bi to možda i moglo proći da ne postoji i ona poznata poslovica: "BRE SRBINE U LAŽI SU TI KRATKE NOGE !".

VL
BO
Bogodol
13:50 24.06.2015.

Nema Vučić nikakav problem, Hrvatski Narod ima problem sa vladom u kojoj su Pusić, Milanović, Pupavac Ostojić i ostali. Ne mogu vjerovat, ali na žalost izgleda da se naša garnitura na vlasti slaže sa Vulinom, cijelo vrijeme Milanović, pusićka rade na podjelama i izmišljaju Ustaše i NDH tamo gdje je nema pa je to ohrabrilo Pupavca i Vulina da tako nastupi, naravno teško je sada Milanoviću napravit zaokret za 180° pa drugačije pričati, ovo Vulinovo je samo nastavak na Milanovićevo postavljanje ćiriličnih ploča u Vukovaru.Žalosno ali dešava se po onoj tko sije vjetar žanje buru, Milanović sa svojom garniturom je nastupao po Pupavčevim željama i što se sad desilo ostao je bez riječi. Ne smije se desiti da više nikada dođe političar naših istočnih susjedaa i u hrvatskoj Državi pljuje po Hrvatskim svetinjama, a također se ne smije desiti da više nikada ne bude na vlasti garnitura koja ne voli Hrvatsku Državu kao što je sada.

VL
Avatar misslea
misslea
13:30 24.06.2015.

A kakav tek ti imaš problem? Ništa ne radiš i ne znaš raditi.

VL
DI
dinamic
14:24 24.06.2015.

Ma boli me za Vucica i Vulina, mi imamo problem sa Pusicima, Ostoicima, Milanovicem, Pupovcem i slicnim spodobama koji nam vode drzavu!

VL
77
777CRO
13:45 24.06.2015.

Za koga ova radi Hrvstsku ili Srbiju ?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.