Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zviždačica

Vesna Balenović najavila prosvjed ispred Ine, traži povratak na posao!

vesna balenović
Davor Višnjić/Pixsell
29.01.2013.
u 16:42

Svi političari pozivaju na borbu protiv kriminala i korupcije, a kad netko prijavi kriminal, okrenu mu leđa i ne sjećaju se svojih obećanja, poručuje Vesna Balenović

Vesna Balenović od srijede će svaki dan između 11 i 13 sati prosvjedovati ispred Upravne zgrade Ine, V. Holjevca 10, sve do svog povratka na posao.  

– Otkrila je kriminal u Ini, dobila pismeno priznanje DORH-a da je kriminala bilo, pismeno priznanje Vlade da su kršena njena ljudska i radna prava, no unatoč svemu čelništvo Ine ne želi je vratiti na posao – piše u priopćenju udruge Zviždač.

– Svi političari pozivaju na borbu protiv kriminala i korupcije, a kad netko prijavi kriminal, okrenu mu leđa i ne sjećaju se svojih obećanja – poručuje Vesna Balenović i dodaje da ju je pogodila smrt mladog policajca Dine Molnara te želi pokazati kako su zviždači kategorija koju društvo mora štititi.

>>'Vlada mora hitno vratiti "zviždače" na posao ili sama otići!'

Komentara 5

DU
Deleted user
16:59 29.01.2013.

gospdjo Balenovic,malo ste zakasnili,jer INA-korporacija,ne pripada vise Hrvatskoj drzavi,to je Sanader davno prodo Madjarima,pa ti mozes i dalje"zvizdukati".

OB
-obrisani-
18:03 29.01.2013.

Zašto do sada nije prosvjedovala i nastojala da se priznanja realiziraju? Koliko je imala uspijeha uopće pomagati onima koji su stradali bilo od onih vladajućih Sanaderovaca ili ovih vladajućih bahatih a naročito liječnika, koji su joj možda ponudili besplatne tretmane, kako bi shvatila da se i od priznanja može dobro živjeti.

OB
-obrisani-
18:00 29.01.2013.

Što je mogla očekivati osim priznanja Vlade, DORH-a da je bilo kriminala i.....I ovi vladajući u to vrijeme su sjedili u saborskim foteljama te dolaskom na vladajuća mjesta nisu do sada ništa poduzeli. Mišljenja sam da i neće. Svako otkriće kriminalnih radnji tako prođe, a svjedoci smo i nedavnoga slućaja mladoga policajca. On nam je ostavio poruku i naznaku da on sebi nije oduzeo život, već da su to napravili svi oni kojima se uzaludno obraćao. Nikome od njih to nije bilo važno, jer u policiji je korumpiranost svakidašnja. Bez zaposlenja kako je uopće opstala ova dotjerana gospođa, koja je un mnogim istupima ukazivala na kriminal, te prozivala poimenično. Zar nitko u ovoj Hrvatskoj nije prije mogao okrenuti leđa Sanaderu, za kojega se znalo da mu je kriminal i njegov učinak blizak. Da je koristio državni novac smatrajući da je njegov i da samo njemu pripada. Mnogi su uz njega tada bili ali imajući materijalne koristi nisu mu se suprostavljali. Da li će pravda u potpunosti pobijediti i nagraditi ovu osobu a kazniti one koji su doveli do njenoga kraha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije