Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uz riječi "Lezite svi na pod!" puškom opljačkali automat klub u Dubravi

automat
Goran Jakuš/PIXSELL
23.01.2010.
u 13:04

Trojica nepoznatih razbojnika vatrenim su oružjem opljačkali automat klub u petak u 19.45 dok se u klubu Dubec u Dubečkoj ulici u Dubravi nalazilo dvadesetak gostiju

Razbojstvo poput onih iz hollywoodskih filmova pamtit će dvadesetak posjetitelja automat kluba Dubec u Dubečkoj ulici 1 u Dubravi. Trojica nepoznatih razbojnika vatrenim su oružjem opljačkali klub u petak u 19.45.

Gosti automat kluba bezbrižno su se zabavljali igrajući igre na sreću uz razgovor i pokoje piće kada u klub banula trojica naoružanih razbojnika u maramama koje su zavezali preko donjeg dijela lica. Uperila su u goste i dvije zaposlenice vatreno oružje. Dvojica su imala pištolje, a jedan automatsku pušku. Maskirani razbojnik s automatskom puškom povikao je “Lezite svi na pod!”. Prijetnja vatrenim oružjem imala je učinka te su uplašeni gosti i zaposlenice poslušali zapovijedi pljačkaša.

Dok je razbojnik s puškom držao situaciju pod nadzorom i budno pazio da netko od gostiju ne napravi neki nepredviđeni pokret, ostala dvojica prišla su zaposlenici M.I. (24), koja se nalazila bliže blagajni. Riječima “Daj novac!” zatražili su da im preda utržak. Prestrašena njihovim pištoljima, M.I. otišla je do blagajne te učinila što su od nje tražili.

Razbojnici su uzeli 70 tisuća kuna, izašli iz kluba, te pobjegli u noć. Policija intenzivno traga za trojicom pljačkaša, a u tome bi im mogla pomoći i snimka s nadzorne kamere koja se nalazila u klubu i koja je, kako doznajemo, zabilježila cijelo razbojstvo.

Komentara 3

KI
kiseljali
15:43 23.01.2010.

\"Maskirani razbojnik s automatskom puškom povikao je “Lezite svi na pod!”. Prijetnja hladnim oružjem imala je učinka te su uplašeni gosti i zaposlenice poslušali zapovijedi pljačkaša.\" ..hladnim oružjem? možda prijetnja NACIONALOM!!?? ili automatskom puškom!? jel ste vi novinari malo prolupalili oko Mamića i Jelinića, pa pišete ovako bez veze, pa šta je onda \"čakija\"? jel možda nož vatreno oružje!?

TU
tupslav
14:28 23.01.2010.

Mora da su gledali Ocean\'s Eleven u kome slucaju bi se moglo ispitati zasto se M.I. (24) nalazila bliže blagajni !

KA
karlo69
16:04 23.01.2010.

kockica44, bravo Hladno oružje je svako oružje koje ne koristi vatru ili eksploziju za dijelovanje. U njih spadaju: mač, sablja, nož, koplje, luk i strijela, sjekira, buzdovan. Dijeli se na blisko hladno oružje i na hladno oružje za daljine Bliskosko hladno oružje je ono koje se koristi za borbu prsa u prsa, a kome je svrha neprijatelja uništiti pomoću sječe ili uboda. (mač,sablja,sjekira) Hladno oružje za daljineje ono koje neprijatelja uništava na daljinu pomoću projektila. Primjeri tog oružja su luk i strijela, odnosno samostrijel. Tzv. bacačke sprave ne ulaze u hladno oružje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije