Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mještani i HGSS

Uz pomoć HGSS-a oko ponoći pronađen nestali muškarac

hgss,branimir vučković (1)
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
20.06.2013.
u 09:08

Obitelj je pokušala tražiti nestalog, ali bezuspješno. U 21.30 sati devetero članova Stanice Bjelovar s dva potražna psa pretražilo je teren na području gdje je osoba zadnji put viđena

Noćas je uspješno završena potražna akcija za nestalim mještaninom Tuka u kojoj je sudjelovalo devetero članova HGSS Bjelovar.

U srijedu, 19. lipnja u 20.50 sati na dežurni telefon HGSS Stanice Bjelovar došla je dojava o nestaloj osobi na području mjesta Tuk, općina Rovišće. Riječ je o 83-godišnjem muškarcu koji je nakon rada u polju krenuo pješice prema kući. Iz nepoznatog razloga on se okrenuo te umjesto u pravcu kuće otišao u šumu. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Obitelj je pokušala tražiti nestalog, ali bezuspješno. U 21.30 sati devetero članova Stanice Bjelovar s dva potražna psa pretražilo je teren na području gdje je osoba zadnji put viđena, a oko 23 sata potrazi se pridružilo i desetero mještana.

U 23.42 nestali je pronađen na putu u blizini kuće.

>>U tjedan dana nestalo 10 osoba. Jeste li ih vidjeli?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije