Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:
Povratak na članak

'Uvijek isto pitanje. Ako je to problem, ja ću spavati u Saboru'

– Naši ljudi postavljaju ozbiljna pitanja na koja traže ozbiljne odgovore koje uglavnom ne dobivamo – rekao je predsjednik HDZ-a u Saboru

Komentari 43

KL
klamerko
14:25 17.09.2014.

Obratite pažnju na to kako medije više zanima ovo Karamarko ispričavanje zašto nije često u saborskoj klupi nego to što Marina Lovrić Merzel smije iz zatvora direktno u sabor donositi zakone (i paralelno s tim utjecati na svjedoke, o čemu NITKO ne piše). Obratite pažnju u što su se mediji pretvorili. To uopće ne mora čuditi, ne jednom je neki novinar dobio otkaz kada je sdp-ovom političaru (primjerici ministrici Opačić) postavio politički nepoželjno pitanje. To sve postaje lijevo i po inerciji cijelo javno mišljenje se polako i postupno formira na način da bi iz perspektive od prije 15 godina to izgledalo kao da u ovoj zemlji žive 4,5 milijuna ekstremnih ljevičara! TAKO se danas ponašaju mediji! I to je ova lijeva udbaška vlada uspjela postići! Najnormalnije i najcivilizarenije i najsmislenije pitanje koji su Milanovićevi planovi u Americi i za što točno namjerava potrošiti novac poreznih obveznika postaje potiho ''desničarsko''. Još 1998. u Londonu je postojao sastanak gdje su Englezi (oni isti koji su uveli RH za vrijeme DR-a embargo na oružje) savjetovali sdp-u da ''treba djelovati na medije'' i tako osvojiti Tuđmanovu tvorevinu. USPJELI su u tome!!!

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
13:47 17.09.2014.

Ja bih za sve saborske zastupnike uveo obavezu prisustvovanja sjednicama. pa ne može se ne dolaziti na posao, gdje toga ima? G. Karamarko, ako ste saborski zastupnik, morate biti u saboru, ili dajte nekome drugome mandat. To naravno vrijedi za sve stranke, opozicije i pozicije. I sada se čudi za Lovrić Merzel, a donosio je zakone koji joj to omogućuju. I onaj ridikul Kerum, koji se svima smije, a dobiti će povlaštenu saborsku mirovinu ( i njegova sestra Nevenka )

VL
Avatar puky
puky
14:06 17.09.2014.

... sam ti Tomislave nastavi smjerom kojim idemo a jugo komunisti neka po svom ... ako se oni ne stide svog sekretara pa mi imamo milijun puta manje razloga za stid zbog našeg predsjednika ... nije problem što je njihov sekretar Zoka predmet sprdnje i razlog stidu već što je na žalost na mjestu sa kojeg je izravna šteta i zlo i za one koji ne žele ni čuti za njega ... crveni putuju a plavi dolaze i to je najvažnije ... strava ...

VL
VA
Varazdinec
14:13 17.09.2014.

Bitan je rad na terenu,a ne u saboro trabunjat bezveze!!!!

VL
ZZ
zzetovic
14:23 17.09.2014.

čudi se kao pura dreku što ga netko pita zašto ne dolazi na posao za koji je nažalost plaćen?!?! pa gdje mi to živimo i koji imbecil glasa za ovog nesretnika?

VL
SA
Sauron
14:30 17.09.2014.

Karamarko ne dolazi jer kad dođe ako ne progovori djeluje glupo i ko da će opet istrkeljat neki proljev .... a kad progovori sve potvrdi i otkloni svaku sumnju.

VL
NI
nicolatesla
19:07 17.09.2014.

Sta su ovi iz zlocinacke jos na slobodi?

VL
BI
binki
20:15 17.09.2014.

Pametan Karamarko ,shvatio je da čim tri četiri dana na da nikakvu izjavu odma mu popularnost naraste .

VL
NI
nicolatesla
19:25 17.09.2014.

Je li taj prima placu u saboru? Ako prima odmah ga tuziti, ako i jednu kunu uzima iz dzepa gradjanima a nije na poslu. Koga briga za njegovu zlocinacku organizaciju i lunjanje po teritoriju. Jesu vratili opljackane milijune narodu iz drzavnih poduzeca? Koga ti banditi vuku za nos?

VL
MI
mijodrenova
14:32 17.09.2014.

Karamarko reče da radu Sabora nisu prisustvovali ni Račan niti Sanader.E pa dragi naš Karamarko kada ti budeš imao samo deset posto političke mudrosti od ove dvojice nemoj ni ti više dolaziti, a do tada moraš jer si za to plaćen.

VL
LA
lastman2214
14:15 17.09.2014.

Odlično 28% građana glasa za neradnika ( ne dolazi na plaćeno radno mjesto ) i od njega očekujemo da nam donese sutra bolje. Ekonomija ga ne zanima, budućnost još manje jer je on stručnjak sa špijunažu i povijest. Kakva nam nam se budućnost sprema -možda povratak u 1943 godinu jer Karamarko misli da od tada nastaju svi Hrvatski problemi -možda je u pravu vrijeme će pokazati, samo oni koji su nestrpljivi neka stave pinklec na rame i u Svijet.

VL
PE
Pegaz
15:24 17.09.2014.

Crni, nemoj molim te! Ionako vas vec i previse spava u Saboru!!!

VL
AT
Atlantis1
15:47 17.09.2014.

Kaze Karamarko rade na ozbiljnom ekonomskom programu s institutom u Bavarskoj. Redovito pratim medije, ali o tom programu nista, ama bas nista nisam cuo. No vidio sam Karamarka kod fratara, sa Stozerom u Vukovaru, osudio cirilicu, znaci tradicionalni balkanski politicki trikovi: napali narod na nacionalisticke stosove, budi izabran i potkozi sebe i svoje. A onaj program ce ostati dobro placenim konzultantima u Bavarskoj, jer ga vjerojatno ni HDZ ni SPD ni hrvatski puk ne mogu ni razumjeti, a kud tek provesti. Jer zato bi trebalo raditi, a tko ce to. nismo mi bedasti Svabe!

VL
Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
16:03 17.09.2014.

Nije dovoljno samo biti tamo. Treba i sudjelovati u raspravama konstruktivno. I ja bi volio doc na posao i spavati. Eto da ne vele da ne dolazim. Al narod uz to sto dolazi na posao još k tome i radi. Ovo go..o od čovjeka nit tu poantu ne moze shvatiti. A narod ce ga izabrati za premijera. Onda je narod još vece go..o.

VL
MX
MXLCLGTG
16:08 17.09.2014.

Ne moras ti spavati u saboru samo skupi ljude sa znanjem da rijese Probleme u Hrvatskoj ali isto da potjeraju ovu nesposobnu vlast.

VL
MI
mijodrenova
14:19 17.09.2014.

Karamarko je politički netaktičan kad kaže da nemože prisustvovati radu Sabora jer na terenu radi na oživljavanju posrnulog HDZa.Pa nisu svi hrvati članovi HDZa ioni koji to nisu gospodine moj traže od tebe da opravdaš plaću koju primaš kao saborski zastupnik,jer u protivnom ne poštuješ instituciju Sabora,te samim tim svoj politički kredibilitet.

VL
Avatar vlajan
vlajan
19:38 17.09.2014.

- Mi pripremamo naš gospodarski program s institutom iz Munchena, veliki broj naših i bavarskih stručnjaka uključen je u to, ... kaže Karamarko. Mogao bi to ispasti i dobar program, vjerojatno bez podmorskog tunela do otoka ...

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:40 17.09.2014.

Što mu postavljate uvijek isto pitanje? Pitajte ga gdje su mu Mersić i Manolić, njegovi mentori, pitajte ga gdje su mu Čičak i Banac, pitajte ga gdje su mu njegovi prijatelji Muslimani i njegova bivša žena Muslimanka? Pitajte ga kakva je njegova uloga u vele-izdajničkom dilanju transkripata iz ureda predsjednika Tuđmana 2000. godine koje su obavili on i Mesić. Pitajte ga koliko je bilo sati kad je izabran za predsjednika HDZ-a, je li bilo 3 ili 4 sata ujutro? Koga ovaj udbaški potrčko farba? Njega su Mesić i Manolić ubacili na čelo HDZ-a ucjenom preko korumpiranog Božidara Kalmete kako im se ne bi dogodili dok su još živi da završe tamo gdje moraju završiti: na sudu zbog notorne vele-izdaje!!

VL
DK
dr kaunda
19:43 17.09.2014.

izjavi drug karamarko i osta ziv

VL
Avatar maximus69
maximus69
14:51 17.09.2014.

Pa slaba mu je korist od putovanja...od ovakvog premijera biti omraženiji, pa to je stvarno teško...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.