Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Offside

USKOK ispituje namještanja i u hrvatskoj malonogometnoj ligi

'13.03.2010., Zagreb - Zaposlenicu sportske kladionice Fortuna pokusao je opljackati pljackas. U trnutku pljacke dozivjela je epilepticni napad, a nesudjeni pljackas joj je pomogao. Kolegica Ana.  Pho
'Snjezana Flegar/24sata'
06.08.2010.
u 22:13

Predsjednik Udruge klubova Prve HMNL Ivo Zoković prošle je godine sumnje u namještanje iznio HNS-u, no odbačene su

Prema pouzdanim informacijama, Uskok je počeo saslušanja nekih sudionika Prve hrvatske malonogometne lige, zbog sumnji u namještanje utakmica u sezoni 2009./2010.! Na popisu sumnjivih su ogledi Vrgorac - Renault Auto Krešo 3:5, Potpićan - Kijevo 1:3, Osijek - Inero 8:1, Osijek - Mejaši 5:2 i još neke nakon kojih su kladionice, navodno, isplatile poveće svote novca.

– O ispitivanjima o namještanju ne znam ništa, iako sam, kad je pokrenuta akcija Offside, načuo da su pod sumnjom i neke utakmice malonogometnoga natjecanja. No, nitko od malonogometaša nije priveden. Ako Uskok doista istražuje i ako se nešto dokaže, neka se sudionike sankcionira. Mene, kao predsjednika Udruge, Uskok nije obavijestio ni o kakvim istražnim radnjama – kazao je predsjednik Udruge klubova PHMNL-a Ivo Zoković, koji je prošle godine već sumnjao u namještanje utakmica u sezoni 2008./2009.

Tada je svoje sumnje iznio disciplinskim tijelima HNS-a, no odbačene su zbog nedostatka dokaza.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
17:02 07.08.2010.

Hahahaha taj neki poskok ili uskok sluzi samo za pljacku poreznih obaveznika jajare samo pljackaju i zatvaraju sirotinju i montiraju procese za sirotinju kao bivsa udba jer vidi svaki bedak da su svi pljackasi ove ljepe pokradene nase na slobodi i jos uz to sve imaju policijsku zastitu kao recimo sanadercic hahahaha

CH
chemica
22:28 06.08.2010.

Sad će se opet javiti onaj propali izbornik pa nam prodavati pizd*arije kako namještanja utakmica ima po cijelom svijetu i kog se mi sad tu vraga čudimo. Ima toga čak i u Njemačkoj. Ali Biliću, sine, zar malonogometne utakmice? Nemoj nas zahebavat da i toga ima po Njemačkoj. Renaul Auto Krešo i Mejaši. Koji je to kur*c? Boćanje? Ma sve je to \"normalno\". Ima toga po cijelom svijetu. Za koji dan će mafija namještavati i natjecanja u pikadu, a Biliću i sličnima će to sve biti \"normalno\". Možda je ta lijepa njihova otišla ipak malo previše u \"neželjenom\" smjeru.

OB
-obrisani-
22:39 06.08.2010.

chemica..... Da se malo vise interesiras za strane utakmice i stane klubove nebi ovdje gluposti rasipa.... A ,tko je propali covjek vidi se po tvom komentaru.... uh podizes mi tlak .... Utakmica Magdeburg vs Nürnberg.... I tu je bilo namjestanjamjestanja ,a da nije Mamic i nju namjestao... Pojma nemas,zato ne baljezgaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije