Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podmetnut eksploziv

Uništeno vozilo Berislava Bašića, optuženika u slučaju Konstruktor

eksplozija (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
Autori: sv, mpk
10.02.2012.
u 08:40

Među oštećenim je vozilima i Mercedes koji vozi kći odvjetnika Vinka Ljubičića

Čak četiri automobila oštećena su noćas u Splitu desetak minuta prije jedan sat u Ulici Gospinica ispred kućnog broja 11. U eksploziji je potpuno uništen Nissan Qashqai u vlasništvu Berislava Bašića, sudskog vještaka i jednog od optuženika u slučaju privatizacije Konstruktora. Stradao je i Hyundai njegova brata Dubravka, Volkswagen Polo u vlasništvu Mije Buljubašića te Mercedes B-klase splitskog odvjetnika Vinka Ljubičića.

– Ovo nema veze sa mnom! Čak nije ni moj auto, vozi ga moja kći. Oštećen je samo zato što je bio parkiran u blizini Nissana – odvjetnik Ljubičić bio je vrlo ljutit zbog povezivanja eksplozije s njegovim imenom. Naime, u studenom je stradao Ljubičićev terenac Volvo XC 90 i čini se da je i tada bio kolateralna žrtva, a da je meta bilo upravo vozilo Berislava Bašića, kojemu za slučaj Konstruktor sude zajedno s direktorom Željkom Žderićem i tadašnjim ravnateljem Porezne uprave Ivicom Mladineom.

Bašić je ipak uvjeren kako on nije bio meta napada.

Očevid i postupanje preuzelo je Državno odvjetništvo u Splitu.

Komentara 23

OS
osica
09:39 10.02.2012.

ma \"divlji zapad\" sa šerifom na čelu

JS
ja sam gladan
10:18 10.02.2012.

Dok DORH istražuje zašto Kerum lopatom ne čisti rivu, mafija diže aute u zrak.

ZE
.zeitgeist.
20:04 10.02.2012.

Meni stvarno nije jasno kako si Večernji može dopustiti da stavi naslov. \"Uništeno auto(...)\". To nije ni lapsus calami, ni lapsus lingue, to je jednostavno nepoznavanje hrvatskog jezika iz razloga što nekome hrvatski jezik nije maternji jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije