Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
genijalac u poreču

Umjesto da plati kredit, javio da je u banci postavljena bomba

erste banka
Robert Anić/PIXSELL
18.01.2012.
u 12:14

Početkom siječnja trebao je doći u porečku poslovnicu s jamcem, no odlučio je anonimno dojaviti o bombi

Genijalac iz Poreča, 27-godišnjak, nije plaćao podignuti kredit te je banka odlučila naplatiti se od jamca. Mladić nije htio s jamcem poći u banku razjasniti stvar pa se domislio nazvati poslovnicu i dojaviti da je u njoj postavljena bomba.

Nešto prije 9 sati 9. siječnja mladić je nazvao poslovnicu banke u Ulici Karla Huguesa te je djelatnici rekao da se u banci nalazi eksplozivna naprava. Voditeljica poslovnice alarmirala je policiju, a zgrada je evakuirana. Protueksplozijski pregled nije dao rezultata te je utvrđeno da je dojava bila lažna.

Policija je istragom došla do 27-godišnjaka koji je "zaradio" prijavu zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

Komentara 4

IB
istina_boli
12:29 18.01.2012.

Drugi put, pamet u glavu , pa miniraj tu izrabljivacku ustanovu. I zovi iz javne govornice da ti se ne udje u trag, tupane.

Avatar dariodario551
dariodario551
14:07 18.01.2012.

18.01.2012. u 12:29h istina_boli je napisao/la: Drugi put, pamet u glavu , pa miniraj tu izrabljivacku ustanovu. I zovi iz javne govornice da ti se ne udje u trag, tupane. ========================== da i obvezno imaj rukavice, najbolje lateex ,makar možeže i obićne najlonske s obližnje benz.pumpe

UT
utvara73
17:07 18.01.2012.

To je sigurno ona fora: Samo da vidite kako je meni kad vidim kolika mi je rata i kamata..........he he malo ih je probudio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije