Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
genijalac u poreču
Povratak na članak

Umjesto da plati kredit, javio da je u banci postavljena bomba

Početkom siječnja trebao je doći u porečku poslovnicu s jamcem, no odlučio je anonimno dojaviti o bombi

Komentari 4

IB
istina_boli
12:29 18.01.2012.

Drugi put, pamet u glavu , pa miniraj tu izrabljivacku ustanovu. I zovi iz javne govornice da ti se ne udje u trag, tupane.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
14:07 18.01.2012.

18.01.2012. u 12:29h istina_boli je napisao/la: Drugi put, pamet u glavu , pa miniraj tu izrabljivacku ustanovu. I zovi iz javne govornice da ti se ne udje u trag, tupane. ========================== da i obvezno imaj rukavice, najbolje lateex ,makar možeže i obićne najlonske s obližnje benz.pumpe

VL
UT
utvara73
17:07 18.01.2012.

To je sigurno ona fora: Samo da vidite kako je meni kad vidim kolika mi je rata i kamata..........he he malo ih je probudio

VL
MA
mareiaco
14:53 20.01.2012.

I ja sam sudužnik sinu za kredit .I čim nebude plaća iz prve ću ga izbacit iz stana i prodat stan.Svima savjetujem ni rođenom djetetu nemojte biti jamac ,sudužnik ili založit svoju imovinu.Vjerujte ni dica nisu više što su bila.Danas je to noćna mora.Znam ljude koi su ostali bez svega samo što su bili jamci.Dalje od banaka to su najveći likvari.A država nezna zaštitit svoje građane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.