Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u vodicama

Mamio djecu putem Facebooka pa ih spolno zlostavljao

'(ILLUSTRATION) An illustration shows a youth writing on a laptop at the Berlin Cosmoplitan School during a press session on Safer Internet Day in Berlin, Germany, 05 February 2013. Photo: Jens Kalaen
'Jens Kalaene/DPA/PIXSELL'
15.03.2013.
u 11:21

Uspjeli smo doznati da 26-godišnjak nije uspostavio fizički kontakt s djecom već da ih je spolno zlostavljao preko poruka i slika.

Policija je u Vodicama uhitila 26-godišnjaka kojega sumnjiči za ukupno 10 kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta od kojih tri u pokušaju. To je radio na štetu sedmero djece iz Vodica i to od sredine prošle godine do kraja veljače ove godine putem Facebooka.

– S oštećenom djecom stvorio je odnos povjerenja, nakon čega im je nudio nagrade radi seksualnog iskorištavanja iako je znao da je riječ o djeci – istaknula je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor. Uspjeli smo doznati da 26-godišnjak nije uspostavio fizički kontakt s djecom nego da ih je spolno zlostavljao preko poruka i slika.   

>> Otac uz dvojicu sinova seksualno zlostavljao tri kćeri

Komentara 4

MA
matador007
12:08 15.03.2013.

Svim srcem se nadam da će netko namamiti i njega!

Avatar Meggi
Meggi
12:04 15.03.2013.

Ime, prezime, slika?!

CH
chemica
14:41 15.03.2013.

Koliko su djeca imala godina? Ta informacija je neophodna da bi se, eventualno, postavilo retoričko pitanje, a kog su luleka uopće radila na hebenom fejsbuku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije