Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao u filmu

Ubojica iz zatvora htio pobjeći helikopterom pa ga policija ubila

helikopter, grčka
Screenshot YouTube
27.02.2013.
u 09:08

Panagoitis Vlastos helikopterom je pokušao pobjeći iz grčkog zatvora, no policija je otvorila paljbu na njega i ubila ga dok se penjao po užetu

Grčka policija spriječila je osuđenog ubojicu Panagoitisa Vlastosa da helikopterom pobjegne iz grčkog zatvora Trikala, piše NY Daily News.

Helikopter je došao do zatvorskog dvorišta, a njegovi pomagači, koji su bili naoružani kalašnjikovima, zapucali su prema čuvarima i spustili uže kako bi se ubojica mogao popeti u helikopter. No, policija je otvorila paljbu na njih i u kiši od petstotinjak hitaca Vlastos je ubijen. Pao je s visine od oko tri metra te na mjestu preminuo.

Helikopter je policija odmah prizemljila i uhitila njegove pomagače. Inače, ovo je bio četvrti pokušaj bijega Vlastosa iz zatvora gdje je služio doživotnu kaznu zbog ubojstva i iznuda.

>> VIDEO Zapeo u prvom zidu: Bijeg iz zatvora propao mu zbog trbušine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije