Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kraj Generalskog Stola

Pištoljem smrtno ustrijelio susjeda u prsa pred očima supruge i sina

Policija
Dominik Grgurić/Pixsell
14.11.2009.
u 18:23

Ustrijelio ga je pištoljem njihov prvi susjed Dane Kolić (57), zaposlenik Hrvatskih željeznica.

U mjestu Erdelj kraj Generalskog Stola u subotu je oko 16 sati u svom vrtu pred suprugom Mirom i sinom Daliborom smrtno ranjen umirovljeni poručnik Hrvatske vojske Berislav Kolić (54).

Ustrijelio ga je pištoljem njihov prvi susjed Dane Kolić (57), zaposlenik Hrvatskih željeznica. Događaju je svjedočila i Danina supruga. Inače, Berislav i Dane nisu u rodbinskim odnosima.

– Išli su jedan drugome u susret i kada je Bero primijetio da Dane ima pištolj povikao je da zovem policiju. Tada mu se Dane primaknuo na oko dva metra do međe i uperio pištolj u njega. Začuo se pucanj i Bero je pao.

Ustrijelio ga je u prsa, a onda se hladnokrvno okrenuo i otišao – u suzama je pričala supruga Mira. Ona i sin odvezli su Berislava u Dom zdravlja u Generalskom Stolu, ali je izdahnuo u vozilu hitne pomoći na putu u Opću bolnicu Karlovac.

Motiv ubojstva navodno su susjedske razmirice. Doznajemo da je u petak Berislavu Koliću na prekršajnom sudu dosuđena kazna od 1000 kuna na temelju prijave Dane Kolića koji se žalio jer je Berina vatra štetila njegovim borovima.

Očevid je trajao do kasno sinoć jer su policajci tražili čahuru i druge tragove. Berislav Kolić i njegov ubojica ratovali su u sastavu dugoreške 137. brigade Hrvatske vojske. Prije toga je bio pripadnik 3. bojne 2. gardijske brigade.

Komentara 30

Avatar stravaxx
stravaxx
10:30 15.11.2009.

Mihac iz koje si brigade majke ti reci nam. fakat si pravi. udri a kad odlučiš pucata javi barem 24sata ili radiju 101 oni to vole. :)

MM
Mladen Miletić
18:50 14.11.2009.

Nova žrtva Hrvatskog pravosuđa . Sud ne funkcionira ne riješava, neče nezna nemođe ; pa očajni ljudi moraju sami da sude. Sada če znati i ide sud na scenu. Kazna ubojici i tako riješe skoro 99% slučajeva. Samo ubistva Hodak Hodak i Pukanić neče...

OB
-obrisani-
21:07 14.11.2009.

Bravo decki, tako se to radi! Uzmes zakon u svoje ruke i slucaj je rijesen. Taj tip ce prije izaci iz zatvora nego sto bi pravna sluzba i pocela da ga rijesava! Kad zakon ne radi, stvaraj ga sam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije