Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt u ćeliji

Ubio se serijski ubojica: Sve njegove žrtve još nisu pronašli

Israel Keyes
Screenshot: ABCNews
03.12.2012.
u 13:14

Serijski ubojica Israel Keyes ubio se u svojoj ćeliji. Amerikanac je čekao suđenje za ubojstvo Samanthe Koenig (18) koja je oteta u veljači prošle godine, a navodno je povezan s još sedam ubojstava.

Serijski ubojica Israel Keyes ubio se u svojoj ćeliji. Amerikanac je čekao suđenje za ubojstvo Samanthe Koenig (18) koja je oteta u veljači prošle godine, a navodno je povezan s još sedam ubojstava, piše Daily Mail.

Ubojica je uhićen u Teksasu, a policija je došla do njega zato što se koristio kreditnom karticom žrtve. Istražiteljima je priznao ubojstvo Billa i Lorraine Currier, para čiji je nestanak prijavljen u lipnju prošle godine.

Ne znaju imena ostalih žrtava

Keyes je kazao da je još četvero ljudi ubio u saveznoj državi Washington i jednu u New Yorku, no nije dao imena žrtava te policija ne zna tko su oni. FBI pretpostavlja da je Keyes ubio Koenig odmah nakon otmice, a njezino tijelo pronađeno je 2. travnja u ledom pokrivenom jezeru sjeverno od Anchoragea.

Snimka nadzorne kamere pokazala je da je maskirani muškarac djevojku odveo iz kafića u kojem je radila. Nakon što ju je ubio, Keyes je s njezina mobitela slao poruke kako bi prikrio otmicu. Odletio je u Teksas te se 17. veljače vratio u Anchorage i poslao još jednu poruku kojom je tražio otkupninu.

Dizao je gotovinu s bankomata u Aljaski, Arizoni, New Mexicu i Teksasu prije nego je uhićen. Obitelj žrtve kazala je ne znaju da su se djevojka i ubojica ranije poznavali.

>>Zvijezda američkog nogometa ubila majku svog djeteta pa sebe

Komentara 2

Avatar josipa1
josipa1
14:03 03.12.2012.

u RH ima puno takvih, al nemaju tolko morala ko ovaj .......

OB
-obrisani-
14:04 03.12.2012.

Kod nas takve vikendom puštaju kući..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije