Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar
Povratak na članak

Ubio policajca, a sutkinja ga pustila zbog vikenda

Istražna sutkinja Dajana Barberić Valentić kaže da bi se na posao vratila da je u nesreći bilo mnogo mrtvih ili da je vozač skrivio više teških nesreća.

Komentari 35

OB
-obrisani-
10:37 29.07.2010.

Eto ,jucer kad kazem za konobara iz Gradiske koji je usmrtio covjeka ,da ce ga nase pravosudje pritvorit pa pustit ,dobijem minuse ,a danas citam isto da je covjek pod utjecajem alkohola ubio policajca pa je pusten na slobodu,jer sutkinji je vazniji vikend neg ludski zivot... Ona bi htjela vise mrtvih......Jadna nam majka sa ovakvom pravosudnom drzavom i sucima.... Nju treba odmah poslat na visegodisnji vikend.... Vozite slobodno pod utjecajem alkohola ,ionak vam nista nece biti...

VL
OB
-obrisani-
10:36 29.07.2010.

nevjerovatno!!! Što je potrebno u ovoj zemlji. pa da se stanu dijeliti otkazi nesposobnim ljudima koji zauzimaju visokoodgovorne položaje?

VL
AU
Augustiner
10:36 29.07.2010.

Naše pravosuđe!!! Samo u Hrvatskoj...u normalnim demokracijama idiot bi bio iza rešetaka bez razmišljanja!!

VL
AU
Augustiner
12:31 29.07.2010.

Prodavač ili konobar isti drek i u donjem linku je konobar radio svoj posao?? http://www.vecernji.hr/vijesti/konobar-osijeka-slovencu-ukrao-torbicu-novcem-clanak-173148 Ajmo malo generalizirati!!!

VL
OB
-obrisani-
12:34 29.07.2010.

Policija odlićno radi svoj posao,,a suci unazaduju hrvatsku državu i sudstvo!Dajte tim mladim sucima skratite pripravnićki staž na samo 1 godinu pa da se jednom zauvijek riješimo sudaca iz bivšeg sistema!

VL
ČI
Čiko121
13:15 29.07.2010.

I, što će se sada desiti gospođi sutkinji? Ništa! dobit će ukor Državnog sudbenog vijeća, ili kako se već zove ta organizacija!? A naknadu za dežurstvo od 0-24 će uzeti na plaći, bez obzira što nije izašla iz kuće u tom vremenu. No da ja nebi odgovarao za napad n neovisnost hrvatskog pravosuđa, neću više srati o tome.

VL
PU
pumbica
14:25 29.07.2010.

Pa jasno kako će svog zemljaka zadržati u pritvoru.Možda joj je i ljubavnik,a ljubav nije šala.Sad neka kažu kako naše pravosuđe funkcionira.Da funkcionira onda Mirko Norac nebi bio u zatvoru.Ovako ta srbijanka sudi svojima.I to u hrvatskoj...

VL
Avatar žutinjo
žutinjo
22:03 29.07.2010.

Samo još jedna potvrda koliko je trulo to smeće zvano suci i cijelo sudstvo! ...a kad trea primit lovu svi otvarate vreče...gamad jedna bezobrazna i bezkarakterna...treba vas sve takve spalit na sred Trga!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F U J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
00:02 30.07.2010.

Još jedan primjer kakvo nam je sudstvo! Ma treba ih sad držati pod lupom i za svaku sitnicu reagirati! Neka se nauče da i sami imaju odgovornosti!

VL
AU
Augustiner
10:39 29.07.2010.

Sigurno je kuhala ručak, pa joj se nije dalo.....dolazit.....međutim plaćicu od desetak tisuća kuna će rado primiti!!!

VL
BP
Bijesan Pas
10:47 29.07.2010.

Teško je komentirati jer je čovjek poginuo. No kao viši rukovoditelj u policiji nije smio ni dopustiti čovjeku da vozi pod vidnim utjecajem alkohola, a usprkos tome, još se vozio zajedno s njim.

VL
GJ
gdje-je-zito
10:48 29.07.2010.

i nije pravosuđe nego KRIVOSUĐE!

VL
BP
Bijesan Pas
10:55 29.07.2010.

Ta ista policija, da je Vladimir L. sa 1,47 promila i u društvu zamjenika načelnika nekog unesrečio, nastojala bi stvar staviti pod tepih. Hura za policiju. Štiti prvenstveno sebe i svoje.

VL
Avatar Leonella
Leonella
10:57 29.07.2010.

čitam i ne vjerujem :(( ovoj sutkinji treba smjesta preispitati kompetentnost za rad! sramota za hrvatsko pravosuđe. opet.

VL
HO
horton
10:58 29.07.2010.

Bez čistke u pravosuđu nema napretka u Hrvatskoj. A što se policajca tiče iskrena sućut, šteta je što vjerojatno nije bio vezan, ali sad nema smisla raspravljati o tome.

VL
GJ
gdje-je-zito
11:14 29.07.2010.

• Plaće sudaca - oko 10 - 15 tisuća kuna (bez mita i kriminalom stečene zarade) #### odgovornost == 0% ! • Plaće saborskih zastupnika - oko 15 - 20 tisuća kuna (bez mita i kriminalom stečene zarade) ### ogovornostt == 0% ! • Plaće uredskih štakora u državnoj administraciji - oko 8 tisuća kuna ### ogovornost == 0% ! • Plaće javnih bilježnika - oko 10 tisuća kuna ### ogovornost == 0% ! (sretan si ako su na radnom mjestu u vrijeme kad dođeš po pečat) • Plaće menadžera i direktora u državnim tvrtkama - oko 50 - 100 tisuća kuna ### odgovornost == 2% ! (A i ta se odgovornost ukida za nekoliko desetina tisuća kuna) ############################################################ • Plaće robova (čitaj običnog radnika ili smrtnika) od 2000 - 6000 kuna (Stim da ovi koji imaju 6000 kuna plaću rade po 15 sati dnevno kod svoga robovlasnika koji na njemu zaradi barem 10 puta više a puno ih nije ni vidjelo te plaće i to po nekoliko mjeseci) ### odgovornost 100% ! (sretan si ako možeš uzeti 2 dana bolovanja da ne dobiješ otkaz)! ############################################################# Kaže sutkinja : \"Ja bih došla na posao da je bilo više mrtvih ili da je lik višestupni prijestupnik\" a lik je već 5 puta bio kažnjavan što zbog prebrze vožnje što zbog alkohola. Sad bih još samo volio znati koja je to čarobna brojka mrtvih radi koje bi se ona udostojila doći na posao!!!! Ovo ima samo u Hrvatskoj. Ja kad ljudima po svijetu pričam da se u Hrvatskoj za ubojstvo i dvostruki pokušaj ubojstva dobije 3 godine zatvora, ljudi meni ne vjeruju. Dali je završio u zatvoru onaj mali balavac, sin lokalnog moćnika, koji je prije nekoliko godina ubio na pješačkoj stazi one dvije maloljetne curice??? Na ovo zadnje pitanje mi nemorate ni odgovoriti, mislim da znam koji je odgovor. Nažalost.

VL
GJ
gdje-je-zito
11:20 29.07.2010.

Nažalost, sam sam pronašao odgovor na ovo posljednje: \"17-godišnji Ivan Primorac, sin tajkuna Marijana Primorca, u središtu Makarske BMW-om je usmrtio dvije 16-godišnje djevojke, Anu Andrijašević i Katu Erceg, te je osuđen na dvije i pol godine zatvora. No, Županijskii sud mu je smanjio kaznu na dvije godine uz obrazloženje da “Primorac potječe iz obitelji društveno prihvatljivog položaja, koja je prema njemu iskazala osobitu brigu i omogućila mu uspješno studiranje u inozemstvu”. Mladić je kaznu služio u otvorenoj kaznionici u Valturi, a izašao je nakon 22 mjeseca.\" Ebemti državu i sve!

VL
KR
kreont
11:45 29.07.2010.

Ova Gospođa je samo lijepo pokazala kako se u držvanim službama ništa NE RADI. Da ja svom privatniku kažem ovako nešto naravno da bi odmah i sam mogao odšetati na burzu, Ovako trom i neradnički sistem kojeg imamo postao je parazit države i izgubit ćemo zemlju i egzistenciju zbog istog. BTW Ako se žena teško javlja a još manje prima slučajeve zbog čega onda uopće radi ? Pohvala novinarima i trebalo bi više ovakvih članaka.

VL
OB
-obrisani-
11:48 29.07.2010.

Koji smrdljivi fasizam novinara jajara pa moze se svakome desiti prometna nedaj boze da gine bilo tko al ne kuzim kakve veze ima tuca i krada s prometom pa vrijeme je da zakoni budu za sve isti.Nevjerujem da bi biloo tko izazvao prometnu namjerno pa neka sudovi rade svoj posao a novinarcici koji pisu bez veze moraju znati da su promet krada i tuca tri razlicita kaznena dijela.

VL
PK
puši kurac
11:50 29.07.2010.

i po neznam koji put, nikom niš! ova kurvetina novinarima veli da nije bilo dovoljno mrtvih da ona dođe na posao, na dan kad je dežurna!?! nemam riječi!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.