Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motiv nepoznat

Očuh iz pakla: Ubio sam Tihanu, a sada ću i sebe

ubio pokćerku u gračanima (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
14.07.2010.
u 10:48

Osumnjičenog su primijetili građani kako tetura sav zakrvavljen i reže se po tijelu.

“Ubio sam Tihanu, a sada ću i sebe”, rekao je Jeroslav Bulat (69) u 17 sati preko mobitela ocu Tihane Jandroković (23).

Bulata policija sumnjiči da je točno prije toga nožem ubio svoju bivšu pokćerku u utorak između 17 sati i ponoći na šumskom putu iznad Gračanske ceste u Zagrebu.

Pomahnitao i lud, djevojku je ubo nekoliko puta u torzo. Zatim se ubadao i rezao po tijelu te je sav krvav i teško ranjen doteturao do ceste na kojoj su ga oblivena krvlju u 0.15 ugledali građani te pozvali policiju i Hitnu pomoć koja ga je prevezla u KB Zagreb gdje se jučer nalazio. Policajci su tijelo djevojke pronašli u šumi.

Biološki otac očekivao zlo

– Pošto me nazvao i to rekao spustio je slušalicu. Zvao sam Tihanu na telefon, ali bila je nedostupna. Zatim sam otišao sve prijaviti na policiju. Ona je već bila mrtva – ispričao nam je staloženo djevojčin otac Milan Jandroković.

– Ne, nisam uopće iznenađen. Očekivao sam to. Mislim da je to bila velika, luda ljubav s njegove strane. Ovo što je učinio njegova je luda, nenormalna osveta. Osim što je bio pravi Don Juan, oduvijek sam osjećao da je opasan, da je kadar to napraviti. Opominjao sam je da ga se kloni, ali nije slušala. Pokušavao sam ući u dubinu njihova odnosa, no nisam uspio. Više je bila naklonjena Bulatu, tom vrhunskom lašcu i manipulatoru – rekao nam je čovjek pomiren s tužnom istinom.

– Posljednji put čuli smo se u 14.45, a da mi je bar tada rekla da se nalazi s njim. Nedavno joj je napisao prijeteće pismo u kojem joj brani razgovor s bilo kime te traži da mu daje svu zaradu. Prijavila je to policiji, ali je i on prijavio da je ona njemu prijetila, a to nije istina. (Bulat je majci i pokćerki prijetio smrću 2009., što je i prijavljeno šibenskoj policiji, op. a.)

Kad je riječ o njezinoj naklonosti prema njemu, u posljednje se vrijeme samo željela maknuti od njega, to joj je bio cilj – objasnio je otac kod kojeg je Tihana Jandroković živjela od travnja ove godine.

Kratko živjela s ubojicom

Kako smo doznali, Tihana Jandroković neko je vrijeme živjela s bivšim poočimom, pošto su se njezina majka i Bulat razveli 2009.

– U 2006. kratko je živjela kod mene, ali je pobjegla. Nisam znao gdje je, ali sam osjećao da je otišla do kuće u Vodicama, koju su sagradili Bulat i moja bivša žena. Ostavila me baš zbog njega. Kad sam došao do kuće raspitujući se o kćeri, bivša žena i Bulat smijali su mi se. Bio je sumrak, a ja sam u kući vidio njezinu siluetu. Ako sad ne odeš, pozvat ćemo policiju, zaprijetili su mi – objasnio je otac.

– Bilo je mnogo sličnih situacija. Jednom sam joj morao dati putovnicu kako bi mogla otputovati u Njemačku k majci, bratu i Bulatu. Moj sin, njezin brat, prvi je tražio da predam putovnicu, ali nisam htio. Onda je obavijestio policiju pa sam putovnicu morao predati. Kćer je sa 15 godina potpisala izjavu da ide živjeti u Njemačku. Moja bivša žena nikada nije htjela da kći sa mnom živi. Smatram da je to bio i propust Centra za socijalnu skrb jer je ostala kod te obitelji.

Završila je grafičku školu, a radila je u trgovini prehrambenim namirnicama. Voljela se šminkati – rekao je otac koji je djelovao kao da je davno predvidio tragičan kraj svoje kćeri.

Komentara 12

DU
Deleted user
11:56 14.07.2010.

Ovaj članak ne sadrzi imena niti nacionalnu pripadnost sudionika, za razliku od članaka o ubojstvu u Italiji, pa valjde nece biti ni komentara.

OB
-obrisani-
14:27 14.07.2010.

U kratkom vremenu poslije mnogo sukoba i zategnutih odnosa, kreteni si dozvole opsjednuće i zločin prema žrtvama. Kada će tomu doći kraj????\" U posljednja vremena će svijetom hodati Sotonini sinovi \" kaže Isus jednoj mističarki.

TH
than
20:22 14.07.2010.

Aj\' jos i razumijem one koji su pokusaju oduzeti zivot, ali drugima ?!?!?! I gdje je tu okolina ? Svi sve znaju kada treba ogovarati i svi se nasladjuju kada slusaju tudje svadje, ali kada treba pomoci, onda se svi kao prave ludi i nista ne znaju. Balkanci bili, balkanci ostali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije