Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen vlasnik

U Zadru pas mješanac zaklao čivavu austrijske državljanke

civava
Arhivska fotografija
02.08.2010.
u 14:30

Sve se dogodilo u Ulici Milke Trnine u Zadru oko 7.15 sati, a nakon što je vlasnica uspjela otrgnuti svog psa, i sama je ozlijeđena. Čivava je nedugo nakon napada uginula.

ZADAR - Pedesetjednogodišnji Zadranin prekršajno je prijavljen jer pas u njegovu vlasništvu nije bio pod nadzorom kada je jučer ujutro izašao iz dvorišta i napao čivavu 44-godišnje austrijske državljanke. Napad se dogodio u Ulici Milke Trnine u Zadru oko 7.15 sati, a nakon što je vlasnica uspjela otrgnuti svog psa, i sama je ozlijeđena.

Čivava je nedugo nakon napada uginula.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:02 02.08.2010.

Što su ovi mali psi nervozni...

DM
dr_max
16:36 03.08.2010.

Veliki pas je bio treniran za obranu od stakora pa je zamjenio malog s stakorom, i evo nesrece! Vlasnik velikog psa se obavezao kupiti mu naocale da vise ne dolazi do ovakvih kobnih pogresaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije