Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjenjiva Hrvatska

U unutrašnjosti temperature ispod nule, na Jadranu i do 13 stupnjeva

zima
VL FOTO
19.01.2013.
u 09:12

Danas će biti djelomice sunčano, ponegdje u unutrašnjosti s maglom i niskim oblacima. Poslijepodne s jugozapada jače naoblačenje

Iako su prognostičari za vikend najavljivali i do minus 13 stupnjeva u unutrašnjosti, u Ogulinu je bilo najhladnije gdje je jutros je u 8 sati izmjereno -8, u zagrebačkom Maksimiru -6, u Karlovcu -4, Pazinu -5. Na Jadranu su temperature iznad nule pa je u 8 sati izmjereno u Splitu 3, Šibeniku i Rijeci 2. Najtoplije je bilo na Lastovu s temperaturom od 6 Celzijeva stupnja.

Danas će u Hrvatskoj biti djelomice sunčano, ponegdje u unutrašnjosti s maglom i niskim oblacima.Poslijepodne s jugozapada jače naoblačenje, zatim na Jadranu ponegdje malo kiše, a u Gorskom kotaru i Lici i snijega i kiše koji su mogući mjestimice i u središnjim predjelima, javlja Hrvatski hidrometeorološki zavod. Najviša dnevna temperatura između -2 i 2, na Jadranu od 8 do 13°C.

Danas će biti djelomice sunčano, ponegdje u unutrašnjosti s maglom i niskim oblacima. Poslijepodne s jugozapada jače naoblačenje, zatim na Jadranu ponegdje malo kiše, a u Gorskom kotaru i Lici i snijega i kiše koji su mogući mjestimice i u središnjim predjelima. Sutra će biti promjenljivo i pretežno oblačno ponegdje s kišom, posebno na Jadranu, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije te u gorju. Najviša dnevna temperatura bit će uglavnom između 3 i 9, na Jadranu 11 i 15°C.

Iz Hrvatskog autokluba javljaju da je zbog niskih temperatura moguća poledica na cestama u unutrašnjosti, a na Jadranu su skliski i mokri kolnici. Na većini cesta u Gorskom Kotaru, Lici, dalmatinskom zaleđu, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji, zbog zimskih uvjetamoguća je zabrana prometa za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom. Za ostala vozila na tim dionicama obavezna je zimska oprema. U trajektnom i prometu katamarana ne bi trebalo biti poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
capto a parva
10:20 19.01.2013.

.,.. ja uvijek imam + 22 ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije