Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud u Šibeniku

U slučaju protiv Paravinje ispitane Antonijine školske kolegice

suđenje (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
10.08.2011.
u 10:15

Istražni sudac Igor Ninić najavio je nastavak istrage u petak kada će se saslušati svjedok koji je 7. lipnja vidio Antoniju Bilić na Čikolskom mostu.

Na Županijskom sudu u Šibeniku nastavljena je istraga protiv Dragana Paravinje saslušanjem dviju školskih kolegica Antonije Bilić.

Istražni sudac Igor Ninić najavio je nastavak istrage u petak kada će se saslušati svjedok koji je 7. lipnja vidio Antoniju Bilić na Čikolskom mostu.

Odvjetnik obitelji Antonije Bilić Vinko Ljubičić danas nije bio na saslušanju, a u telefonskom razgovoru o novim dokazima koje je najavio dan ranije je rekao kako se na njima još radi, a ako ih dostavi sudu zatražit će se novo ispitivanje Dragana Paravinje.

Paravinjin odvjetnik Branko Baica nakon saslušanja kolegica Antonije Bilić novinarima je izjavio kako se istraga nastavlja u petak.

Upitan za rekonstrukciju Baica je rekao kako neće biti rekonstrukcije jer Paravinja niječe počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

– Okolnosti nestanka Antonije Bilić još nisu utvrđene, pa se nema što rekonstruirati – rekao je Baica.

Paravinjin je odvjetnik također rekao kako zahtjev za ispitivanje Paravinje u vezi s ubojstvom novinarke iz Srbije na šibenski sud nije stigao, a dodaje da bi takav zahtjev mogao biti problem jer, kako je rekao, uvjet izručenja je takav da se izručuje za konkretan postupak, a da je tu riječ o postupku koji nije obuhvaćen rješenjem o izručenju iz BiH.

 

Komentara 7

Avatar dariodario551
dariodario551
15:09 10.08.2011.

Ako sad odustanu od Paravinje,onda ćemo morati nekog drugog optužiti,nekoga koga nije šteta. Pobogu : neka se netko sam javi,ta moramo pravdu i narod zadovoljit !

SH
ShimpoPimpo
11:01 10.08.2011.

A seka Ana nije nista izjavila?

Avatar dariodario551
dariodario551
15:20 10.08.2011.

Nađimo nekog Šlogara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije